Insekter i furu og eik

October 31

Furu og eik treet insekter kan forårsake omfattende skade trær hvis ikke kontrollert. Du finner disse insekter over hele USA og Canada. Kontrollen er i stor grad avhenger av faktorer, inkludert klimaendringer og andre insekt rovdyr. Finn indikasjoner på insekt pest av bemerker treets utseende. Løv, brune flekker og gule løvverk alle angir et insekt angrep.

Biller

Sørlige furu biller (Dendroctonus frontalis) har topp tittelen som en av sørlige USAs mest destruktive biller. Over var $900 millioner dollar verdt av skader forårsaket av denne plagsomme insekt mellom 1960 og 1990-tallet. Sørlige furu biller live på innsiden bark på sørlige furutrær. Se etter forskjeller i utseendet av treets løvverk som dette kan indikere en bille infestation. Toppen av furu (kalt en krone) blir fra grønt til gult til brown som sørlige furu biller angripe den.

Weevils

White pine weevil (Pissodes strobi) regnes som en av de mest ødeleggende weevils angripe hvit furutrær i USA Andre treslag såret av den destruktive weevil inkluderer, men er ikke begrenset til, Colorado blue spruce, østerrikske pines og Norge Gran, ifølge Pennsylvania State College of Agricultural Science. Furutrær er sårbare for angrep når de når 3 fot høy. Først vil du se harpiks på verten trærne mellom mars og April. Skader oppstår ofte når larver weevils feed på treet. Disse insekter tygge og hule seg gjennom stammen. Berørte trær vises hengende og visnet. Pines vil etter hvert dø, med mindre kontrollert, på grunn av insekt angrep.

Sider Mite

Gran edderkopp mite (Oligonychus ununguis) forårsaker skade furutrær. Du finner skade ved å se på barnåler berørte trær. Pinnene vises molted før du slår gult og til slutt brun. Du kan se infested blader og furu nåler slipp før de er klare. Den eneste gangen furu trær dør på grunn av en edderkopp mite infestation er når treet var stresset til å begynne med, og den inneholder et stort antall skadedyr.

Caterpillar

Skogen telt caterpillar (Malacosoma disstria) påvirker eiketrær i både USA og Canada, ifølge det amerikanske Landbruksdepartementet. Utbrudd som skjer under sykluser som vare alt fra 6 til 16 år i den nordlige delen av USA og Canada. Sørlige skoger se infestations året og på en kontinuerlig basis. Utbrudd kan skjule med innføringen av insekter som lever på caterpillar. Dette har en tendens til å skje en gang hver par år, i henhold til Pennsylvania Department of Conservation og naturressurser. Insekter vil strømmen på en gren før deler i grupper og flytter til neste.

Møll

Sigøyner møll (Lymantria dispar) kan forårsake omfattende skader i skogen som inneholder eiketrær hele USA opprinnelig fra Europa og Asia, insekt ble introdusert i Boston, Massachusetts-området av E. Lepold Trouvelot under midten av 1800-tallet, ifølge USA Forest Service. Eiketrær og osp løs alle bladene når et tre er tungt befengt. Møll er sett i størst mengder i Ozark og Appalachene sammen med områder i den nordlige Great Lakes-regionen.

Oak Leaf Roller

Oak leaf roller Larvene lever på eik trær og opprette en plage hvis du prøver å gå gjennom skogen, verft og selv din verandaen når disse skadedyr er i sesongen. De kan slippe ut av et tre uten advarsel. Blader på infested trær slipp mellom siste del av April. Caterpillar spiser den nye veksten som oppstår i løpet av våren måneder mellom mars og April. Insekter og andre rovdyr som spiser blad roller Larvene er din best forsvarer imot infestations, i henhold til Florida Department of Agriculture og forbrukertjenester.