Insekt trepleie

December 18

Insekt trepleie

Hjem gartnere finne ofte insekter er et vanlig problem i landskapet. Trær infisert av insekter krever ekstra forsiktighet å komme og gå tilbake til helse. Mest insekt angrep peak samtidig hvert år, gjør det enklere å kontrollere dem.

Beskjæring

Når du plante trær i hjemmet ditt hagen, må de opprettholdes beholde sin helse og styrke. Beskjæring din trær hindrer insekt angrep. Vanlig beskjæring kan utbredelsen av sollys og fremmer god treet helse. Beskjæring døde tre og skadet av insekter kan redusere treet tap. Løvverk skadet av insekter ofte faller til bakken og fremmer sykdom utvikling med mindre fjernet. Holde plen og områder under trær uten ugress er også en god form for insekt kontroll.

Hagebruk oljer

Hagebruk oljer brukes ofte til å behandle infestations spider mites, bladlus og vekter på dekorative planter, trær og frukttrær. Ifølge Colorado State University befri hagebruk oljer trær av insekter ved å blokkere hullene som insekter puste. Visse typer oljer også forstyrre insekter mate tidsramme, som dreper dem. Med hagebruk oljer er mindre skadelig for fordelaktige insekter som lever ofte skadedyr. Anvendelse av hagebruk oljer gjøres vanligvis ved sprøyting på infested trær, noe som gjør det enkelt å bruke.

Plantevernmidler

Plantevernmidler brukes ofte trær med tunge insekt angrep. Environmental Protection Agency sier at de primære typene plantevernmidler er kjemiske plantevernmidler, mikrobielle plantevernmidler og biokjemiske plantevernmidler. Av plantevernmidler brukes, avhenger av hvilken type skadedyr du prøver å fjerne. Kontakt lokalt forlengelsen kontoret for råd om den beste plantevernmidler bruke for treet.

Miticides

Spider mites hjemsøke ofte trær. Disse små mites er edderkopp familiemedlemmer og er ofte vanskelig å kontrollere og fjerne. Miticides er kjemikalier som brukes til å drepe mites innmatingens på anlegget vev. Miticides må brukes direkte i henhold til produsentens etikett. Mites kanne opparbeide en immunitet mot miticides, så langvarig bruk ikke er anbefalt.

Syringing

Syringing er en teknikk som brukes ofte til å befri trær midd og insekter. Denne teknikken er best beskrevet som sprøyting insekt-infested treet med en hard eller sterk strøm av vann å banke skadedyr fra treet løv og greiner. Gjenta denne handlingen to eller tre ganger hver uke for å kontrollere skadegjørere.