Insekt omtrent eiketrær

November 11

Insekt omtrent eiketrær

Eik trær vokser over hele verden. Det er så mange forskjellige former, størrelser og farger av eiketrær at det kan være vanskelig å liste egenskaper som gjelder for alle varianter. Men her er et par: eiketrær er sakte voksende og har høyt tannin konsentrasjoner som tillater oaks å motstå smitte og sykdom. Men er det så mange insekter skadedyr skal eik treet som det er rekke oaks. Noen av disse insektvoks skadedyr la webområder i eiketrær, viser deres infestation.

Sigøyner møll

Kanskje den mest beryktede av eiketre insekt skadedyr, sigøyner møll har spist seg langs østkysten av USA siden 1980. Infestation av sigøyner møll veksler mellom år. I løpet av årene av sparsom befolkningen skjer lite den høye saltholdigheten. Da blir det en to til fire - års periode med tett befolkning og omfattende skader. Du kan se sigøyner møll svømmehud egg massene på grener og stammer av eiketrær.

Høst Webworm

Høst webworms er hårete, grå Larvene med gule, oransje og svart tubercles. Fullvoksen høsten webworms er om en tommen lang. Disse eik skadedyr lever på mer enn 100 forskjellige løvtre arter. Høst webworms bygge store, løs telt eller webområder som er pakket rundt en skyte. De setter løv og kvister i telt for Larvene å spise.

Prærien telt Caterpillar

Prærien telt Larvene er en annen eiketre pest. En prairie telt caterpillar Larven er lys blå med en hvit prikket stripe i to oransje striper nedover midten av ryggen. Larven klekker tidlig på våren når nye blader dukker. Prærien telt caterpillar Larvene lever i kolonier og bygge store telt eller områdene rundt gaffelformet grener. Disse Larvene går utenfor webområdet å mate.

Psocids

Psocids er små insekter som lever pollen, sopp, lav og råtnende organisk materiale langs stammene av eiketrær. Disse insekter danner lenge silken webbings ofte som dekker en hel bagasjerommet. Web beskytter insekter fra regn og rovdyr, men vil ikke føre til noen skade av eiketre. Vanligvis ved begynnelsen av desember populasjoner er sterkt redusert av frost, og nettet faller av treet.