Innlegget & Rail gjerde stiler

July 18

Innlegget & Rail gjerde stiler

Stolpe og rail gjerde er en av de mest enkle gjerder, som de består av horisontale skinner mellom store innlegg. Tross så enkelt, stolpe og rail gjerde kommer i et par forskjellige stilarter og er laget av noen forskjellige materialer.

Materialer

Tradisjonelt var stolpe og rail gjerde laget av tre, men i dag et par ekstra alternativer finnes. Tre stolpe og rail gjerde kan opprettes av dimensjonale trelast, tilgjengelig på nesten alle oppussing butikken. Hvis tre er behandlet, kan det vare i mange år i nesten alle miljøer. Vinyl stolpe og rail gjerde kommer som en del av et sett med poster og rails gjorde til å koble med hverandre. Vinyl er litt enklere å installere og er meget lav opprettholdelsen. Det er noen metall stolpe og rail gjerde, men de er vanligvis ganske dyrt.

Stolpe og Rail figurer

Innlegg kan enten være rund eller firkantet, med plass å være den enkleste alternativet for installasjon av gjerdet, men rundt vanligvis ser bedre slutt. Rails er ofte rektangulære, men disse kan være runde også. Størrelsen på gjerdet er vanligvis bestemt av antall skinner, som er vanligvis mellom to og fire, men kan være høyere på svært høye gjerder.

Felles typer

Måten skinnene koble til innleggene er en annen måte å skille mellom stolpe og rail gjerde stiler. Fanget ledd, er når skinnen overlapper innlegget og deretter naglet på plass, den enkleste å installere men vanligvis ser verste. Buttskjøter har rails slutten på innlegget der de er festet med lange negler eller braketten system. Spor ledd, er hvor det er et hull gjennom innlegget der skinnene Skyv gjennom og på plass, den vanskeligste å installere, men har det beste generelle utseendet.

Delt Rail

Splittet rail gjerde teknisk anses en stolpe og rail gjerde, som det er bare innlegg og skinner, men det er noen ganger sett en egen type gjerde. Innlegg i en splittet rail gjerde er nesten identisk med stolpe og rail gjerde innlegg, selv om de alltid bruker en slotted felles type. Skinnene er laget av en runde logg som er delt i fire, derfor splittet rail navnet. Disse gjerder har en veldig rustikk utseende og kan være ganske tiltalende når riktig installert.