Innfødte planter i Illinois

April 12

Innfødte planter i Illinois er godt tilpasset klimaet og rekke landskap funnet hele staten. Illinois ligger i hardførhet soner 4b til 6b. Landskap i Illinois spenner fra klipper og skoger i sør til prærien i den sentrale delen av staten, og savanner og våtmarker i nord. Uansett hvilken del av Illinois du ringe hjem, det er en innfødt plante til landskapet.

Hvit eik

Den hvite eik (Quercus alba) ble staten treet i Illinois i 1973. Stat treet hadde vært opprinnelig eiken endringen var å avklare hvilken Illinois innfødt eiketre. Hvit eik er innfødt til Nord, sentrale og sørlige Illinois, funnet på trekledde og i tørr, høyereliggende skogen regioner. Den hvite eik kan vokse 60 til 80 fot høye og like brede. Når bladene er ny, er de en grå eller lys grønn, endre til en dempet blå-grønn farge når treet er fullt ut modne. I høst er bladverket lilla-rød eller vin-rød, bringe fargen til vinterlandskapet.

Vanlig Ninebark

Felles ninebark (Physocarpus opulifolius), også kalt Atlantic ninebark, er en løvbusk med overordnede grener som er 5 til 10 fot høye og brede når eldre. Denne busk er innfødt til Nord, Sør og sentral Illinois. Store klynger av ren hvit eller natur blomster blomstrer på forsommeren. Frukt tar plassen til blomster i midten til slutten sommer. Vanlige ninebark er en hardfør busk, kan tolerere nesten alle typer jord. Bruk denne busk i hekker, langs en kantlinje eller en stå alene prøven plante.

Cardinal blomst

Cardinal blomster (Lobelia cardinalis) er et must i et dyreliv hage. Native Illinois anlegget er pollinated av hummingbirds, som søker nektar i blomster. De lyse røde rørformede blomstene blomstre fra mai til oktober og vokse 3 til 6 fot høy. Den trives langs bekker, grøfter og raviner. Områder med fuktig jord som veikanter, enger og beitemark gi kardinal blomster med jordsmonn de trenger.

Tre Lily

Av tre lilje (Lilium philadelphicum) er en Illinois innfødt flerårig med lys oransje eller oransje-røde blomster. Bunnen av kronbladene i sentrum har mørke flekker som lilla eller lilla-brun. Den blomstrer i juli og August tiltrekker hummingbirds innmatingens på flower's nektar. Jord må være rik organisk materiale og godt drenert. Denne typen jord finnes vanligvis på prærien og skoger.