Innendørs urtehagen Craft

June 5

Innendørs urtehagen Craft

En urtehage er en dekorativ måte å bringe planteliv til en innendørs plass. Urter tar opp lite plass som en innendørs hage. Disse plantene også lage velsmakende tillegg til supper, salater, sauser og desserter. Voksende din egen innendørs urtehagen gjøres enkelt, og hvis du er crafty, kan du gjøre et prosjekt av det ved å tilpasse din Potter og etiketter. Holde det ferdige produktet selv eller gi hagen bort til noen du elsker.

Urter i fargerike bokser

Velg den urter du ønsker å vokse i din hage. Samle en annen melkekartong for hver urt du planlegger å plante. Kuttet toppene av kartongene slik at de er åpne feltene. Skyll kartongene å rense dem ut. Bruke en blyant for å slå drenering hull i bunnen av kartong. Maling kartongene bruker nontoxic maling (for eksempel tempera), slik at kartongene tørke ordentlig. Fyll kartongene med potting blanding, og dryss et annet urten frø i hver eske. Vann plantasjeeiere hver dag, og plasser på et solrikt sted å nyte din frisk innendørs urtehagen. Dette prosjektet er ideell for barn eller begynnelsen gartnere.

Urter i malt Potter

Velg urter du ønsker å plante og kjøpe frø for hver. Kjøpe en liten terrakotta pott for hver rekke urt du ønsker å vokse. Maling pottene alt etter din preferansene – et fargevalg, favoritt farger, med en annen farge for hver urt. Tillate pottene tørk godt, så fylle med potting blanding. Dryss en annen type av urten frø i hver pott, deretter vann. Finne en solrik beliggenhet som en vinduskarmen for din innendørs hage å vokse. Dette håndverket er ideell for nybegynnere og erfarne håndverkere/gartnere både. Skriv navnet på hver urt på farget craft køller med en permanent penn, og plasser i hver pott som en plante etikett.

Kaffekopp urter

Velg en drink krus for hver rekke urt du ønsker å vokse. Legge til drenering hull krus med en drill. Eller hoppe øvelsen ved å fylle bunnen tredje av krus med grus å gi drenering (denne metoden er perfekt for barn eller de som ikke er hendig med en drill). Fyll krus til toppen med potting blanding, dryss et annet urten frø til hver krus. Vann daglig, plassere kruset potten i et solrikt sted for optimal urt vekst.

Resirkulert plast Container urt Potter

Plast yoghurt, smør, rømme eller selv kremost beholdere gjør ideelle urt potter. Bare skyll de brukte containerne og drenering hull i bunnen av hver. Kjøp fargerike hyssing eller streng og bruke en pensel til å spre et lag med lim på utsiden av beholdere. Start nederst i beholderen og vind strengen eller hyssing rundt i containere til toppen, dekker beholdere. Når limet tørker, fyll containere med potting blanding, så dryss et annet urten frø i hver beholder. Sett i et solrikt innendørs sted og vann daglig.