Innendørs tropisk løvverk planter

July 14

Innendørs tropisk løvverk planter

Innendørs tropisk løvverk planter produserer levende grønt løv og tropiske-farget blomster. Noen typer tropiske planter produserer ikke blomster, mens andre blomstrer med en rekke oransje eller lilla blomster. Tropiske planter krever innendørs temperaturer, som de stammer fra varm og fuktig klima. Disse typer planter overleve ikke i kaldt vær. Ifølge TheGardenHelper.com nyte tropiske huset planter humidly nivåer som spenner mellom 50 til 70 prosent.

Elkhorn bregne

Elkhorn fern (britisk punctatum 'Grandiceps') er en tropisk plante med blanke blader som ned, skaper en jungelen-lignende atmosfære i hjemmet. Dette anlegget kan vokse opp til 3 fot høy. Elkhorn bregner er lett å omsorg for, bare krever vann og solskinn. Plass disse plantene nær et vindu for tilstrekkelig lys.

Rhapis Palms

Rhapis tropiske palmer er høye, oppreist palmer som kan starte som en bord Palme i de tidlige årene. Som palm vokser, kan du flytte den til en større pott og annet område. Disse palmer gjøre godt innendørs fordi de er vant til varmere omgivelser. Vannet og solen er alt de trenger. Rhapis palms produsere store grønt løv og kan vokse opp til 6 inches høy.

Afrikanske fioler

Afrikanske fioler produserer tykke grønne, hårete blader. De vokser godt innendørs så vel som utenfor i varme klima. Afrikanske fioler produserer vakre blomstrer hele året. Disse plantene gjør ikke godt i ekstrem varme eller ekstrem kulde temperaturer.

Tropiske Combo Bonsai

Tropiske combo bonsai er mellomstore planter som ikke vokser større enn 18 inches høy. I de tidlige stadiene, kan dette anlegget plasseres i en tabell. Ettersom planten vokser, er det mulig at du må flytte den til en større pott og kanskje et hjørne eller større område av din hjem. Bladene er interessante tropiske former. Behandling er enkel, som disse plantene krever bare vann og moderat lys å trives.