Innendørs Potted Palm planter

March 12

Innendørs Potted Palm planter

Med distinkt utseende blader og dekorativ frukt gi palm planter utseendet på en tropisk strand. Flertallet av palmer er frost-sensitive, og må være dyrket i et subtropisk eller tropisk klima, gjør det vanskelig for gartnere i tempererte regioner som ønsker å nyte den eksotiske planter. Heldigvis, mange palm planter som vil trives innendørs i en pott.

Montgomery Palm

Montgomery palm (Veitchia montgomeryana) er en tropiske palmer som kommer fra Sør-Stillehavet. Palm produserer stiv, store fronds innrammet av gule blomster vises i sommer. Blomstene er etterfulgt av frukt, som gradvis endre til en strålende nyanse av rødt. Montgomery palm er egnet for containere og vil trives innendørs i riktig. Plante Montgomery palm i en torv-og-sand potting jord og sted i en klar, solfylt beliggenhet. Vann ofte og gjødsle fritt gjennom hele vekstsesongen. Vanne mindre om vinteren dormancy og se jevnlig etter felles innendørs skadedyr som spider mites.

Christmas Palm

Også kjent som Manila palm, Christmas palm (Veitchia merrillii) er innfødt til Filippinene. Palm har en tynn, blek grå koffert med tykk, fjærlett grønne blader. Christmas palm får sitt felles navn fra sin bær, som endrer fra grønt til lys om vinteren måneder. De små blomstene er en unremarkable nyanse av grå-grønn. Plante Christmas palm i en innendørs beholder og sted i en solrik, lyse plassering. Bruk en godt drenering jord og vann innimellom. Christmas palm er tolerante av forsømmelse og kan håndtere korte perioder med tørke.

Kentia Palm

En innfødt av Lord Howe øyene i Australia, kentia palm (Howea forsteriana) er en blomstrende palm art som tilbyr gjennomgripende ofte blader og en tynn grå koffert. Palm produserer hvite blomster, etterfulgt av kjedelig frukt som gradvis svart. Dette palm har en rekke vanlige navn, inkludert privaten palm, hotel palm og paradis palm. Kentia palm er bemerkelsesverdig hardføre og kan trives i mindre enn ideelle innendørs forhold. Anlegget er tolerante aircondition, støv og total forsømmelse. For best resultat plante kentia palm i et valgt område med lav belysning. Unngå overwatering, som palm er utsatt for sopp.