Innendørs planter som trenger mye lys

December 20

Alle planter trenger vann, jord og lys for å vokse. Når det gjelder houseplants, men trenger noen mer eller mindre enn andre. Hvis du bor i et hus som har lite naturlig lys, trenger du ikke å gi opp potteplanter. Du må bare være selektiv om hvilke planter du velger.

Aglaonema (kinesisk Evergreen)

Dette anlegget er av mange ansett å være heldig. Den stammer i Kina har blitt svært populært verden over som en houseplant. Det er velegnet for dårlige lysforhold og does frisk hvis gitt mye vann. Den kan overleve med lite vann, så dette er et godt anlegg valg for en uoppmerksom innendørs gartner. Den produserer små greenish hvite blomster og løvverk kan være grønn med sølv, chartreuse eller elfenben markeringer. Algaonema, også kalt "Ag," kan lett spres ved borekaks eller divisjon.

Dieffenbachia Amoena (Dumb stokk)

Dieffenbachia er en tøff plante som foretrekker skyggen til godt opplyst. Det liker godt drenert jord. Dieffenbachia er noen ganger referert til som dum stokk fordi saft kan irritere og nummen munnen, til omfanget av lammende stemmebåndene. Unngå å la små barn i nærheten av dette anlegget. Dette anlegget kan nå 6 fot høy, med stor, avlang blader. Bladene er vanligvis grønn med elfenben langs venene.

Spathiphyllum (fred lilje)

Hvis du leter etter en lav-lyset houseplant som vil blomst merkbart, kan en fred lilje passe deg. Dette anlegget gjør godt med litt vann og dårlig lys. Det vil blomstre mer inn mer lys, men vil fortsatt blomst i Nord-mot Vinduer. Mørk grønne bladverket kontraster med hvite blomster som funksjonen en stearinlys som sniker i midten. Denne houseplant startet på gulvet av tropisk regnskog i Sentral-Amerika, det er derfor det er skyggen tolerant. Fred lilies vil også tåle mye lys, men Utsett ikke dem for varme, direkte sol.