Innendørs planter som trenger lite jord

April 17

Innendørs planter som trenger lite jord

Faktorene som bidrar direkte til helsen til innendørs planter inkluderer lys, temperatur, vann, ventilasjon, fuktighet, befruktning og jord. Alle behov må samsvare med mer spesifikke krav for hver plante. Generelt, potting jord eller voksende medium må være av svært god kvalitet, og bør ikke bare gir for avløp og rot lufting, men bør også være fuktighet og næringsstoffer retentive. Ikke alle planter krever jord å vokse godt, imidlertid; noen planter trives i litt jord og medier som torv, torv moss, perlitt og vermikulitt.

Bromeliads

Bromeliads er innfødt latinamerikanske planter som krever svært lite jord å vokse godt. Det finnes en rekke bromeliad planter, og mange har eksotiske blomster som utfolder seg i løpet av flere måneder, og siste for en like lang periode. I sitt eget miljø, shallow røttene av planter fest og vokse fra høye trær på en måte som røttene bli tørr og utsatt for solen. Bladene av bromeliads er cupped, som bidrar til å fange opp regnvann og gir næring til planter. Bromeliad plante bladene også fange døde insekter og løvverk og bruke rotne saken for å støtte veksten. Når innendørs planter vokser bromeliads i lite svampete jord og i områder mottar delvis solskinn. Vann to ganger i uken fra ovenfor, og tåke en gang i uken.

Orkideer

Orkideer er del av de ulike anlegg familien på jorden, og er mest genetisk endring og tilpasningsdyktig planter. Orkideer er tropiske planter som vokser i øvre grener; Derfor krever de liten eller ingen jord å vokse. En av de vanligste mediene brukt for voksende orkideer består av sukker-rik, fuktig agar. Orchid media må inneholde mye luft mellomrom mellom partikler, som leveres av fiber av den osmunda bregne i Stillehavet. Fiber av dette bregne er oppløses veldig sakte og en svært egnet medium for orkideer. Noen produsenter foretrekker å bruke småstein blandet med bark. Røttene av orkideer kan ikke tolerere høy fuktighet for mer enn et par dager.

Lucky bambus

Lucky bambus (Dracaena sanderiana) er en populær nyhet innendørs anlegg som er dyrket i et medium av marmor, stein eller polerte steiner for å holde plantene jevn. Den har bare en svært liten mengde vann i bunnen. Canes av lucky bambus brukes ofte i grupper til å opprette et attraktivt utseende. Grunnleggende av lucky bambus er knyttet til å holde vannet rent og endre den hver uke. Anlegget trenger ikke noen gjødsel, siden høy salt i gjødsel kan brenne plantene. Plasser lucky bambus i sterkt lys, men ikke direkte sollys.