Innendørs planter som produserer oksygen

February 18

Innendørs planter som produserer oksygen

Omtrent 21 prosent av luften vi puster er faktisk oksygen. Den gjennomsnittlige personen puster 53 liter oksygen døgnet. Planter hjelpe for å rense luften ved å opprette flere oksygeninnhold. Anlegget bladene produserer 5 ml av oksygen, per blad, hver dag. Dette betyr at om 350 gjennomsnittlig størrelse huset planter ville produsere en gjennomsnittlig person daglig oksygeninntak. Oksygen produksjon kan bare skje hvis fotosyntese skjer, så hold planter vannet og i solen. To planter for hver 100 kvadrat fot innvendig plass er det anbefalte minimumet. Husk, mer bladverket, mer oksygen produksjon. For ytterligere å forbedre inneklima, dekk til jord med et lag med grus eller mulch å motvirke spore vekst.

Kinesisk Evergreen

Kinesisk Evergreen eller Aglaonema, er en av de beste innendørs plantene for produserer oksygen. Kinesisk Evergreens har store, kano-formet bladene som er påvist, av NASA, fjerne formaldehyd og xylen fra luften. En rekke belysning vil arbeide med dette huset anlegget, bortsett fra direkte sollys. En tabell eller stå i nærheten av et vindu er ideelt. Kinesisk Evergreens foretrekker holdes mellom 70° c til 85° F og vil ikke overleve temperaturer lavere enn 55° F. Vann denne houseplant etter den første tommen av matjord dries. Tillater ikke anlegget for å sitte i vann, eller det kan råtne. Gjødsle med lav styrke gjødsel annenhver måned.

Bambus

Bambus er miljøvennlig for en rekke formål. Den brukes som en fornybar materiale er vevd inn i stoffet. Bambus kan også brukes til å forbedre kvaliteten på inneluften. Bambus er lett å vokse og trives i vann eller jord. Velg en pott uten hull i bunnen, eller vase eller krukke med tilstrekkelig størrelse. Plassere basen til klump av bambus i midten og feste den av rundt basen med edelstener. Fylle om halvveis med vann. Endre vannet hver par dager. For praktisk, bør bambus planter holdes på en liten skala. Hvis du vokse din bambus i jord, bruke løs, godt luftet jord. Holde jorda fuktig. Bambus vil tolerere full til delvis sol.

Krysantemum

Krysantemum, ofte kalt mødre, er hardfør planter som kan vokse nesten overalt, fra Canada til din innendørs. Denne fleksible blomsten er en av de beste oksygen produserer plantene, og legger en pop farge til innendørs skjermen. Krysantemum vil tåle litt skygge, men antallet og størrelsen på blomstrer vil øke i sollys. Vann flere ganger i uken. Ikke la jorda tørke ut eller bli våt. Påfør en liten mengde gjødsel en gang i måneden.