Innendørs planter som ikke trenger sol

November 8

Innendørs planter som trenger sollys er stor for kontorer eller rom som ikke får mye sollys. Disse plantene kan overleve bare fra lysene i hjemmet. Planter som ikke krever mye sollys er også vanligvis lite vedlikehold. Disse plantene er bra for folk som ikke har mye av grønne fingre eller som trenger å la plantene alene for et par dager om gangen.

Peace Lily

Fred lilies vokser bra uten sollys fordi de er innfødt til skogen gulv av regnskog i Sør-Amerika. Fred lilies produsere store, skinnende grønne blader. Når anlegget er modne, produserer de store, hvite rørformede blomster. I svært dårlig lys produsere anlegget ikke så mange blomster.

Snake Plant

Snake planter er også svigermors tungen. Disse plantene produsere lang og tynn blader som er lys grønn med en lettere grønn eller gul kant. Bladene tykk og stiv og stå rett opp i luften. Snake planter trenger mye lys eller vann, slik at de er svært lite vedlikehold.

Aglaonema

Aglaonemas produsere mørke, blanke blader med sølv tegninger langs venene. Bladene vokse opp en fot lang og 4 inches bredt og kan vokse utendørs eller innendørs. Innendørs, er de gode planter for mørke hjørnene fordi de ikke krever mye lys.