Innendørs planter som barna kan vokse

January 26

Barna er mer sannsynlig å bli interessert i hagearbeid hvis de kan bidra vokse innendørs planter som ser interessant og krever minimum arbeid. Planter for barn skal kunne ta noen forsømmelse og tåle uberegnelig vanning eller ikke nok sol. Får barn involvert inne tar bekymre av innendørs planter kan lære dem om hagearbeid og hvordan planter vokser.

Aloe Vera

Aloe vera planter er vanskelig å drepe, noe som gjør dem et godt alternativ for barn. Med deres tykk, læraktig blader, aloe vera planter er interessant, også. Saft inne bladene lindrer brannsår, noe at barn kan finne interessant. Noen aloe planter produserer rosa, røde eller oransje blomster. For maksimal blomster, sikre at plantene får et par timer med sollys hver dag. Vann dem regelmessig i våren, sommeren og høsten, men tillater dem å være nesten tørr om vinteren.

Christmas Cactus

Christmas kaktus er ideell for barn fordi de ikke krever mye omsorg. Deres spiky torner er iøynefallende og interessant for barn, men at barn håndtere kaktus med forsiktighet for å unngå å få kuttet. Disse plantene blomstrer om vinteren og produsere rød, rosa og hvite blomster. De trenger 12 timer med mørke hver dag å blomstre. Christmas kaktus som organisk jord, men trenger mye vanning.

Spider-anlegget

Spider-anlegget kalles også fly anlegget. Den har lang og tynn blader som er lys og mørk grønn. Dette anlegget er bra for barn fordi det vil overleve i mange forskjellige forhold. Den gjør best med lys og jevnlig vanning. Edderkopp planter er raskt voksende, så barn vil se deres planting og vanning belønnet relativt raskt. Disse plantene produserer også plantlets, som er baby edderkopp planter som vokser på viktigste anlegget lang stammer. Plantlets kan fjernet og plantet i en annen container.

Venus Fly Trap

Venus fly trap er sikker på å fengsle barnets oppmerksomhet. Disse plantene bruke feller på slutten av hvert blad for å fange insekter, som de fordøye med sekret. Selv om det trolig ikke for mange feil i hjemmet ditt, kan disse plantene trives innendørs. Plass dem der de får fullt sollys og i godt drenert, rik potting jord. La Venus fly fellen blir nesten tørr mellom Pottejorden. Barna kan selv fange fluer og andre feil å mate anlegget.