Innendørs planter med rød, oransje & gule blader

May 13

Voksende innendørs planter er en populær måte å bringe utendørs grønne innsiden. Ifølge University of Georgia forlengelsen bruker folk 90 prosent av tiden innendørs; bruke planter bidrar til å skape ro og en følelse av velvære. Houseplants kommer i en rekke farger, former og størrelser. Fleste houseplants er valgt for deres løvverk i stedet for sine blomster. En rekke potteplanter har røde, oransje og gul blader.

Caladium

Caladiums er innfødte planter i Peru og Brasil og i hundrevis av løvverk farger. Dr. Brent er et unikt mønstret caladium introdusert av University of Florida. Anlegget har lanse-formede blader med mørke grønne blad marginer. De viktigste og sentrale årer er rød til lilla. Interveinal er gulaktig grønn i midten og utvikle en oransje skygge nær margene. Hele løvverk området er dekket med uregelmessig flekker. Dr. Brent caladium vokser til en eldre høyde på ca 11 inches med hvert blad opptil 10 inches lang. Caladium variasjonen er også motstandsdyktig mot blad solbrenthet og chill skade.

Croton

Croton er en populær, lyse foliaged houseplant innfødt til Stillehavsøyene og den malayiske halvøya. Croton løvverk kommer i forskjellige nyanser av rosa, rødt, gult, rust, oransje og purpur og vokser best i områder av fullt lys. Men overdreven lyset tendens til å matte den røde og oransje blader crotons. I sitt opprinnelige habitat crotons utvikle seg til store busker og små trær. Croton løvverk kommer i ulike former fra elliptiske til bred. Overfertilizing crotons resulterer i redusert løvverk farge og svakere rotsystem. Crotons ha en høy vann og trenger daglig vanning når været er varmt.

Coleus

Coleus er lett å utbre og vokse og dyrkes både som innendørs og utendørs planter. Coleus er også referert til som flamme brennesle, malt Nesle og malt blad. Et medlem av mint familien, urteaktig stauder er innfødt til Asia, Afrika, Australia og øyene i Stillehavet og kommer i en nesten uendelig rekke løvverk farger. Ulike 'Smeltet Orange' har mørk oransje-røde bladene med en tynn gul ramme på scalloped kant. Coleus "Morgan's Magic" er også sterkt mønster av grønn, rød, lilla, oransje og gult på en mørk bakgrunn. Variasjonen er solen tolerant.