Innendørs planter med begrenset vekst

January 7

Innendørs planter med begrenset vekst

Liten houseplants er en bestemt glede i en liten leilighet. Montering på smale vinduskarmene, på en corner hylle eller i vinduet bad de bringe en frisk følelse og se hva kan noen ganger føler liker trangt kvartalene. Utfordringen med små houseplants er å finne de som vokser godt mens resterende liten. Lær om noen kilder og ideer for små houseplants som kan vokse uten å måtte vokse stor.

Ressurser for å finne små Houseplants

For å få solid informasjon på vekst vaner av potteplanter, se på planter i barnehager eller blomsterbutikker. Anlegget kunnskap betyr at omsorg for planter og deres generelle tilstand er sannsynlig å være overlegen til oppussing og matbutikk sesonger plant salg. Fagfolk vil vite om planter er unge eller eldre, en detalj problem med sesonger plant selgere, som store planter kan bli delt eller trimmet til en enhetlig størrelse av potten. Hvis sesongsalg tilbyr gode priser og friske planter, sjekk for koder som angir modne størrelse.

Avl kan begrense størrelsen

Å være visse houseplants bo nær kjøpt størrelse, se etter "miniatures." Disse plantene er avlet for å bli liten. Husk at deres lille størrelse kan bety mer avhengigheten din omsorg enn nødvendig for større anlegg. Få god informasjon om ernæringsmessige, fuktighet og andre behov når du kjøper miniatyr anlegget.

Habitat opprinnelse kan begrense størrelsen

Selv om de kommer fra forskjellige familier, deler flere typer planter en forkjærlighet for lyse, indirekte lys. Mens mange av disse plantene har en tropisk opprinnelse har de også kommet fra skogen etasjene hvor lyset er vist av høyere planter. Afrikanske fioler, aluminium anlegg, polka dot anlegget og den lite bregne kjent som baby's tårer alle beholde en i hovedsak rund form som de vokser. Fiolett blomstrer kommer i en rekke farger og former. Andre planter i denne gruppen av indirekte lys elskere tilbyr tekstur og farge i hjulene på små-leaved løvverk. Akkurat som lyse sol gir sterk vekst, oppfordrer indirekte lys mer målt vekst i mange houseplants.

Ressursbruk kan begrense størrelsen

Mens noen planter bruk lys styrke til å regulere sine vekst, påvirker andre voksende faktorer andre typer planter. Sukkulenter, som spenner fra kalanchoe og jade anlegg til alle varianter av kaktus, har blitt oppdratt til å bruke knappe ressurser også. For mye vann eller for mye gjødsel kan bringe en saftig til vannfylte kollaps. Langsom vekst kan planter gjør mest av lite.

Gartnere kan begrense størrelsen

Selv om mange houseplants regulere vekst på egen hånd, er en annen måte å dyrke liten houseplants delta i vekst regulering. Større anlegg fra einebær til lønn til jasmine er alle gode kandidater for assistert miniatyrisering. Vær forberedt på å vie mer tid til bonsai omsorg enn som trengs av andre planter, siden det er beslutningene du gjør som bestemmer siste vekst. Velstelte bonsai kan leve i mange år.