Innendørs Plant Care Tips

December 13

Innendørs Plant Care Tips

Innendørs planter varierer sterkt fra utendørs planter i omsorg de krever. For å trives, nød innendørs houseplants riktig jord drenering, potting og vanning. Selv om mengden av vann, sollys og drenering nødvendig avhengig av anlegget, finnes det generelle retningslinjer du kan følge for å holde din innendørs planter sunn.

Jord

For planter å trives, må deres jord porøse nok at røttene av planter å få luft. Utendørs eller hage jordsmonnet er ikke bra for innendørs planter, som de ofte bli rock hardt ikke og porøse nok. I stedet bruk en jord som er spesielt laget for innendørs planter. Jord skal kunne bevare fuktighet og luft, men fortsatt riktig tapper vann fra planter. Hvis du velger for å bruke en jord-mindre potting blanding, må bruke gjødsel. Tilføyer vann-beholder krystaller kan hindre din potting jord fra også bli våt, som kan drepe planter og oppmuntre sopp.

Beholdere

Når potting innendørs planter, sørger beholderne du er grundig rengjort og ha tilstrekkelig drenering. For å sikre at din potting beholdere er rene, vaske dem med en blanding av en del blekemiddel til ni deler vann og rense dem.Når du velger en beholder for din innendørs planter, er størrelse viktig. Innendørs planter som vokser høy eller lengre røtter plasseres i en beholder som er både dyp og bred nok til å tillate dem å vokse riktig. Likeledes, mindre plantene bør ikke plasseres i store beholdere siden dette kan føre til dem å være over vannet som følge av å være i mye fuktige jorden.

Vanning

Vanning behovene av innendørs anlegg avhengig av anlegget, enten de er tørr-jord eller fuktig jord planter, mengden lys de mottar, luftfuktigheten i rommet de plasseres på, og temperaturen i rommet de er plassert i. Noen planter, som de i grunne beholdere, kan trenger å være vannet daglig, mens andre planter, som de i store kar og beholdere, kan gå uker uten blir vannet.Bløtt vann er overordnet hardt vann--- eller vann med store mengder salter i det---så langt som vanner er bekymret. Hvis du ikke har tilgang til bløtt vann, er regnvann eller smeltet snø passende alternativer. Unngå over-vanning planter, som for mye vann kan drepe dem. For å holde plantene blir over vannet, sikre de er riktig drenert.Til tider, din innendørs planter kan kun trenger å bli misted med en sprayflaske i stedet for vannet. Det er alltid best å undersøke behovene i anlegget, som mengden vann de trenger forskjellig plantearter og type.

Fôring

Mange utenfor gjødsel og plantemat kan brukes på innendørs planter også, men du kan bruke en plante mat spesielt laget for innendørs planter. Det viktigste å huske er å aldri Attack planter, og overholder fôring retningslinjene på gjødsel eller plante mat pakken.Husk også at gjødsel og plantemat ikke tar plassen til riktig vanning eller jord drenering, eller kan det reversere effektene av uriktig vanning eller fattig jord drenering.