Innendørs Palm Tree identifikasjon

May 4

Innendørs Palm Tree identifikasjon

Med over 2.500 arter av palmer, kan mange av dem leve innendørs. Innendørs palmer er populære innendørs planter fordi de kan legge fuktighet og frisk oksygen hjem. En annen fordel med å ha et palmetre innendørs er at de ikke krever så mye vann eller lys som andre potteplanter. Når avgjøre hvilke palmetre ville være høyre for ditt hjem, eller hvis du har funnet den perfekte treet og ønsker å vite hvilken type det er, er det visse egenskaper skal se etter for å identifisere de riktige palmetre. Denne identifikasjonsprosessen vil hjelpe deg plukke slags palme som vil trives i hjemmet ditt miljø.

Størrelse

Palmer kommer i alle former og størrelser, så det er ikke rart at størrelsen ville være ett identifiserende kjennetegn. Mange palmer, som areca palm, faktisk kan vokse opp til 60 fot høy, men er fortsatt betraktet som en type innendørs palm. Bare ved å se på høyden av et tre, kan du begrense listen av palmer. Høyde er imidlertid ikke bare størrelsen som teller med palmetrær. Bagasjerommet bredde og armen lengde er andre egenskaper som vil hjelpe deg riktig navn et palmetre. Den pygmé daddelpalme, for eksempel har vært kjent å nå 7 fot i høyden men blader på dette palm er vanligvis bare 3 eller 4 fot lang, som er en nøkkelidentifikator. Å vite alle tre målinger skal innskrenke listen mest, siden mange palms vil være både i to av tre størrelsene.

Blomster og frukt

Mange innendørs palmer, men ikke alle, produsere frukt eller blomster. Hvorvidt de produserer enten en er et kjennetegn på egen hånd, og blomst eller frukt ytterligere identifiserer trærne. Mens ikke alle palm identifiseres enkelt trær som kokos håndflaten av sin kokos frukt, merke blomster eller frukt kan definitivt hjelpe navnet palm riktig. Kentia håndflaten, er for eksempel en innendørs palmetre med hvite blomster og rødbrun frukt. Mens mange palmer har hvite blomster, gir kombinasjonen av begge disse elementene kentia en sterk identitet.

Farge

Fargen på en blomster eller frukt kan hjelpe deg med å identifisere anlegget, men fargen på palm trestamme blader er også indikatorer. Majestet håndflaten, har for eksempel en grå koffert mens de fleste andre trestammer er en nyanse av brown. Dette bestemte palmetre også har blader som er gulaktig eller oransje, som kan skille det fra andre palmer med vanlig grønne blader.

Figur

Form av et palmetre blader, grener eller bagasjerommet kan også hjelpe angir innendørs palmetre. Bambus palmetre, for eksempel har svært tynn blader og areca palm stammen er faktisk flere reed som kofferter i stedet for en tykk bagasjerommet. Noen palmer har fan-lignende bransjer, mens andre ikke fan i det hele tatt. Noen palmer har en gigantisk vifte som blad per avdeling, mens andre har flere mindre blader gjøre opp deres fan. Hver liten forskjell mellom grener, kofferter og blader kan hjelpe deg med å identifisere håndflaten riktig.

Beliggenhet

2500 ulike palm arter har ulike toleranser tilsvarer der de bor. Mens mange palmer trives i tropiske omgivelser, er det mange som ikke og foretrekker andre typer klima. Noen indoor palmer trenger mye vann; noen vil ikke. Noen nød i sin helhet sunlight innendørs, mens noen, som kentia håndflaten, ikke. Merke der et palmetre ligger naturlig og hvor mye sollys og vann det er behov kan hjelpe deg med å identifisere treslag.