Innendørs korn anlegget skadedyr

July 31

Korn anlegget er en mye dyrket houseplant med grønne stroppen blader som har en gul stripe ned. Botanisk kjent som Dracaena fragrans, korn anlegg er generelt lett å vokse, men er utsatt for noen skadedyr.

Skala insekter

Skala insekter er små brune eller grå bump-lignende skadedyr som samles på undersiden av dracaena blader og stengler. Skalaer suge ut anlegget sap, utstråler honeydew som de feed, forårsaker blad slipp og langsom vekst. Alternativer for kontroll omfatter fysisk flytting, insecticidal såpe og pyrethrins.

Oversiden

Oversiden er små insekter dekket i en hvit, bomullsaktig materiale. De samle vanligvis på undersiden av dracaena blader og i løvverk som ennå å utfolde seg. De suger anlegget sap, forårsaker blad gulfarging og slippe, samt forkrøplet vekst. Oversiden kan styres med fysiske fjerning og pyrethrins.

Spider Mites

Spider mites er vanskelige å se med det blotte øye, men de er en spesielt destruktiv pest, ifølge University of Minnesota forlengelsen. De kan føre til den høye saltholdigheten og plante død. Midd lever på sap i dracaena løvverk og spre en fin webbing hele anlegget. De trives i tørre forhold, så misting og vanlige skylling av planter vil bidra til å forhindre angrep. Effektive behandlinger inkluderer insecticidal såpe og bifenthrin.