Innendørs huset planter Safe for katter

October 29

Innendørs huset planter Safe for katter

Hvis du eier en indoor katten, vil du gi det sikreste miljøet å leve og spille. Mange katter liker å tygge på houseplants, som kan være en potensiell helserisiko med mindre du gjør at plantene er nontoxic før du bringe dem inn i hjemmet ditt.

Liten lur

Catnip (Nepeta katarr L.) er en flerårig plante som er ofte dyrket innendørs for kattene. Det er også kalt catmint eller catwort. Ifølge Purdue University er catnip en endring av oppførsel bedøve for katter. Det fungerer som en stimulerende, men er en trygg anlegg for kattene og brukes ofte i katten leker. Planten foretrekker fullt sollys og fuktig, godt drenert jord. Det vokser til 3-1/2 fot høy og er ofte betraktet som en Luke når det er funnet i hagen.

African Violet

African violet (Saintpaulia) er en blomstrende flerårig som foretrekker lyse, indirekte sollys og fuktig, godt drenert jord. De kan trives under kunstig belysning når naturlig lys er tilgjengelig, men trenger en fuktig fuktig klima. Dette kan oppnås ved å plassere potteplanter i et grunt fat vann og småstein. De er lett å omsorg for og kommer i en rekke farger, inkludert blå, fiolett, rosa og gult. Afrikanske fioler gjøre utmerket potteplanter, fordi de er trygge for katter og andre dyr og de kan tåle en grad av forsømmelse.

Gerbera

Houseplant (Gerbera jamesonii) er en blomstrende flerårig som foretrekker fullt sollys og fuktig, godt drenert jord. Blomstene blomstrer om våren og store og dekorative. De har en rekke pf farger, inkludert orange, hvit, rosa, rød, gul og fiolett. De brukes ofte som en klippe blomst i blomsterdekorasjoner og kan være dyrket innendørs hele året. Plantene er trygt for alle dyr, inkludert katter.

Orkideer

Orkideer (Orchidaceae) er familien flerårig blomster som kommer er en rekke former og størrelser. Blomstene blomstrer hele året og kommer i et flere farger, inkludert hvitt, lilla, rosa, gul og burgunder. De kan vokse 2 inches eller over 5 fot høy. Houseplants foretrekker lyse, indirekte lys og fuktig, godt drenert jord. Orkideer bør holdes fuktig av lett misting med en sprayflaske daglig. Plantene er trygge for kattene.