Innendørs huset planter Guide

November 23

Innendørs huset planter Guide

Hver plante du bringe inn ditt hjem vil trenger seg å overleve. De fleste houseplants kommer fra tropiske eller semi tropisk klima og kan kreve at du repliserer deres opprinnelige forhold i hjemmet. Fra lys, vann, gjødsel, har din houseplants spesielle behov.

Gjødsel

En organisk potting jord som finnes på din lokale hagearbeid center fungerer fint for de fleste planter. Hvis repotting og forberede din egen jord, bland 1 tsp. av 10-10-10 nitrogen-fosfor-kalium gjødsel per kvadratfot standard potting jord.

Vann

Det er viktig å vanne plantene riktig, eller du mister dem. Over-vanning er et hovedanliggende. De fleste jord bør holdes fuktig, men ikke for våt. Planter som oppsto i tropiske klimaer også fordelen av å være plassert nær en luftfukter, har bladene misted med vann eller blir plassert i en skuff av småstein og vann.

Solen

Stund planter vil ikke overleve uten noe lys i det hele tatt, er det noen som peace lily, trenger minimalt belysning. Andre, må som kaktus, fullt sollys. Mange planter belysning må falle et sted mellom disse ytterpunktene.