Innendørs hagearbeid ideer for barn

November 22

Innendørs hagearbeid er et morsomt prosjekt for barn i året. Voksende planter fra frø lærer barna om planter og hvordan de vokser. Barn kan lære hvor lang tid det tar et frø til å spire, vanning krav og om fotosyntese. Alle typer beholderen kan brukes for en innendørs hage for barn. En fisk glassbolle lar et barn å se røtter utvikle på voksende planter. Barna vil også lære om luftfuktighet og dens virkning på planter.

Velge planter

Barn liker å se ting skje fort. Frø som har en rask spiring er best for en innendørs hagearbeid leksjon. fordi venter blomstring vil prøve et barns tålmodighet. Bruk denne tiden til å forklare hva som skjer inne i anlegget å produsere blomsten. Frø som spirer raskt inkluderer marigolds og kamille.

Se dem vokse

Ulike beholdere kan brukes til en rekke planter. Prøv å starte frø i en leire kjele eller tvinge pærer i en liten bolle fylt med småstein. Glass krukkene åpne en verden av interesse når bønne frø er plantet langs jar veggene. Barn kan se hvordan frø begynner å spire og vokse. Har barn anslå hvor lenge det vil ta anlegget for å bryte gjennom overflaten av jord å avsløre en liten skudd.

Terrariums

Anlegget terrariums fylt med kaktus planter eller annet er gode innendørs hagearbeid ideer for barn. Ulike typer planter eller frø kan vokse i fuktige forholdene i en innendørs terrarium. Bromeliads gjøre det bra i et varmt og fuktig miljø. Gamle akvarium gjør en utmerket beholder for å starte en innendørs terrarium.