Innendørs anlegg liste

October 22

En innendørs anlegg hage bringer utendørs inside, bringer med seg av hagearbeid for dem som ikke har et verft. Dessuten stueplanter konvertere karbondioksid til oksygen og felle miljøgifter, rense luften i hjem. Faktorer som ikke påvirker utendørs planter påvirker houseplants som er plantet i containere. Watere innendørs planter oftere enn sine utendørs kolleger. Gjødsle regelmessig, som næringsstoffer i beholdere er begrenset.

Jordbær Begonia

Den jordbær begonia er en liten plante som er avrundet blader i rosett. Bladene har sølv tegninger og er dekket med fint hår. De hvite blomstene blomstre om våren og sommeren. Det er en gjennomgripende plante, vokser opp til 9 inches høy er derfor ideell for hengende kurver. Det krever middels eksponering for lys. Den jordbær begonia krever fuktige jorden og må befruktes i vekstsesongen. Ifølge Texas A & M University, vil anlegget vokse plantlets av løpere hvis du gi den lyse, diffust lys og holde luftfuktigheten på et moderat nivå.

Dverg Snake Plant

Dverg slange anlegget eller Bird's Nest, er en flerårig som vokser til 6 inches i høyden. Bladene formes rosett og er mørk grønn med lys-grønn, horisontal band. Dette anlegget brukes innendørs hager, men kan dyrkes utenfor i US Department of Agriculture hardførhet soner 9B gjennom 11. Bladene er stiv og vokse opp til 18 inches lang. Den produserer hvite og grønne blomster som er knapt merkbare. Røde, ovale frukten er mindre enn en halv tomme og er ikke merkbar. Dverg slange planten foretrekker delvis skygge og delvis sol, så bør holdes ved siden av et vindu som får de fleste solen.

Split-Leaf Philodendron

Split-leaf philodendron produserer store, mørke grønne læraktig blader. Bladene har "deler" i dem og vokse opp til 3 fot lang og bred. Bladene er knyttet til vinstokker som kan vokse til 30 fot i lengde. Dette er en populær houseplant som kan dyrkes utenfor i USDA hardførhet soner 10 og 11. Anlegget er raskt voksende og fylle raskt en stor container. De hvite blomstene har en merkbar duft. Frukt, som er grønn i fargen, er spiselig, og vokser til 12 inches lang.