Inneholder Passionflowers Carpels?

October 20

Inneholder Passionflowers Carpels?

Pasjonsblomst (Passiflora) har lenge vært brukt i undervisning på anlegget morfologi. Blomster er bifil, med oppsvulmede eggstokken ved foten av hver blomst. Inne i eggstokken er tre carpels, vanligvis smeltet sammen til en enkelt celle. Carpels produsere flower's frø.

Blomst egenskaper

Passionflowers har vanligvis fem kronblader og fem kronblader, gir inntrykk av 10 kronblad. De kjennetegnes av corona av slanke, farget filamenter stråler ut fra flower's center. Pollenbærere og stiler er perched på en stilk over kronbladene.

Reproduksjon

Passionflowers er pollinated av insekter og fugler. Når pollinering og gjødsling har skjedd, sveller eggstokken til en kjøttfulle pasjonsfrukt som inneholder mange frø. Frø distribusjon oppstår når dyrene spiser frukt og deretter skille ut frøene.

Moro fakta

Men ofte oppfattet som tropiske planter, kan noen arter av pasjonsblomst overleve i kald vinter klima. Disse inkluderer lilla blomster Passiflora incarnata, også kjent som maypop, som er innfødt til USA og vokser så langt nord som Pennsylvania og Illinois.