Inne avløp for kjellervegger

October 1

Inne avløp for kjellervegger

Kjellere er del av hjemmet som trolig vil oversvømme samtidig eller annen. Det er en rekke årsaker til dette skjer, inkludert fattig jord drenering, overdreven regn eller høy sesongavhengig tabeller. Forbedre drenering rundt hjemmet er grunnlaget er den viktigste faktoren i å hindre flom og potensielt alvorlige bivirkninger. Det er flere metoder tilgjengelige for å behandle kjelleren flom internt.

Enkle fikser

Den enkle måten å fikse eller hindre kjelleren flom er å fjerne fuktighet fra verdensrommet og reparasjon og flekker kan angi. Kjellere pleier å meg mer fuktig enn andre deler av hjemmet, en tilstand som er lett repareres med tillegg av en avfukteren. Windows, ventiler og kildene ventilasjon er vanlige kilder vann oppføring og bør hver undersøkes for å sikre de er tett montering. Hvis det er en kilde til lekkasjer, burde en vanntett tetningsmasse fastsette problemet. De fleste av disse teknikkene er enkelt nok for nybegynnere vaktmestere, og er billig reparasjoner som skal være løst en gang hvert år eller to for å hindre skade.

Konkrete forskalinger drenering kanal

En indre dreneringssystemet er et system som er ideelt for kjellere med for mye fuktighet. Enkleste og rimeligste drenering kanal er en som ligger langs bunnen av veggen nær skive. Vannet er samlet og tappet inn i en kanal som sitter på toppen av hellen. Betongplate systemet er best egnet for konkrete kjellervegger som har sprekker og ikke helt fjerne vannet fra verdensrommet. Det er ikke effektivt mot vann som stiger opp fra undergrunnen og fortsatt gir mold og mugg en sjanse til å vokse.

Drenering kanalvalg

Drenering kanaler er også tilgjengelige montert langs betongplate eller skive kanten. Et avløp installert under hellen er blant de mest effektive interne behandlingene for kjelleren flom. Denne installasjonen krever fjerne og erstatte kanten av betongen og plassere dreneringsrør nedenfor. Dette oppsettet er koblet til en sump og trekker vann av og fra kjelleren. En kanal installert ved foten av veggen over fotfeste også krever fjerne delen av skive og bruker en sump fjerne vann. Dette oppsettet er ideelt for murvegger som det vil tappe kjernen i blokken, redusere risikoen for mold og mugg.

Utvendig tillegg

Interiør produkter vil fungere fint uten hjelp, men noen få enkle trinn utenfor vil hjelpe redusere behovet for kjelleren pumper og redusere risikoen for mold og mugg i kjelleren. Nedløpsrør bør justeres slik at vann fra rennesteinen ikke er falt nær hjemmet er grunnlaget. Disse brikkene bør være plassert minst seks fot fra foundation og bør avløp fra nærliggende boliger. Mange gradering er en layout design som skaper en positiv skråning-- som er gradert fra hjemmet. Denne skråningen bør lede vann fra hjem og omkringliggende strukturer.