Innbrudd råd

December 23

Innbrudd råd

I 2009, ble over 9 millioner eiendom forbrytelser rapportert i USA, om lag en fjerdedel av som var innbrudd. Å vite hvordan å beskytte huset mot tyver vil bidra til å hindre at du og din familie bli del av statistikken.

Belysning

De fleste innbruddstyver se etter de mest opportunistiske hjemmene der de kan angi, stjele og komme unna uten å bli oppdaget. Derfor bedre belysning du har i eller rundt hjemmet ditt, de mindre sannsynligheten for å være burglarized. Installere motion sensor lys rundt hjemmet ditt, spesielt på baksiden av ditt hjem eller hvor windows ligger vil bidra til å avskrekke tyver.

Utenfor hjemmet

Holde utsiden av hjemmet organisert vil bidra til å forhindre innbruddstyver også. Lagre verktøy i en lagringsplass skur med en lås for å forhindre at tyver bruker verftet verktøy for å knuse windows. Også holde siden gates låst med hengelås og låse opp stiger. Vurdere voksende hekker rundt Vinduer med stikkende torner å motvirke tyver fra klatring i gjennom vinduene.

Betraktninger

Hvis du skal være borte fra hjemmet i lengre tid, har en nabo samle e-post daglig så potensielle tyver ikke kan oppdage om du er hjemme eller ikke. Still et tidsur slå på lysene og radioer i hjemmet ditt regelmessig. Du kan også ha din nabo park i oppkjørselen din å gjøre det se ut som noen er hjemme.