Injiseringsmasse Reparasjonsverktøy

September 9

Injiseringsmasse Reparasjonsverktøy

Fattige installasjon, alder og vanlig slitasje føre Injiseringsmasse linjer å sprekk og misfarges. Med de rette verktøyene er rengjøring eller erstatte fugemasse et prosjekt godt innenfor rekkevidde for en nybegynner gjør-det-yourselfer. Grout reparasjon utstyr inkluderer verktøy som fjerner fliselim og skure og rengjøring verktøy og verktøy som installerer nye fugemasse. Bli kjent med de generelle grout Reparasjonsverktøy, kompilere et sett og bli forberedt på å takle både reparasjoner og installasjoner.

Verktøyet for fjerning av fuger

Verktøyet for fjerning av fuger skraper skadet eller tilsmusset grout mellom fliser. Spesialisert verktøyet ser verktøyet kniv med blad stikker vinkelrett fra kroppen. Bladet plassering gir en flis setter trykke bladet fullt i en fugemasse felles mens du holder hånden over gulvnivå. Injiseringsmasse fjerning skjæreverktøy er belagt med en slipende mineral grus, som karbid eller diamant, som abrades og trekker grout flis kanter og subflooring. For å bruke en fugemasse flytting verktøyet, skyver en flis setter bladet en fugemasse linje med en BT2508RC bevegelse.

Fugemasse børste

Denne stiv Bristol børsten er spesiallaget for å gjennomsøke Injiseringsmasse linjer. Verktøyets bust er vanligvis laget av syntetiske eller Fibre. En fugemasse børste utseende ligner omtrent en tannbørste, og som en fugemasse flytting verktøyet blad, penselen i hodet stikker litt fra verktøyet kroppen. Grout børstehoder er utformet for å passe nøyaktig innenfor en rekke grout linjetykkelse. Den konkrete dimensjonene i hodet gir en flis renere å skure Injiseringsmasse linjer uten blemishing eller slipeenhet rundt flisen.

Injiseringsmasse flyt

Injiseringsmasse float gjelder ferdigblandet grout for nye installasjoner og reparasjoner. Omtrent rektangulære og med en U-formet håndtak stikker fra toppen, grout float ser ut som en gummi, plast eller skum murskje. Den flate bunnen av denne verktøyet brukes å øse grout blander bøtter og trykke grout i Injiseringsmasse linjer. Verktøyet har rette kanter og har vanligvis en kombinasjon av både square og avrundede hjørner. En dupp kanter og hjørner brukes til å forme grout og manipulere sin posisjon i forhold til den omliggende flis overflaten.

Injiseringsmasse svamp

Tile setters bruk oversize, lette svamper, kalt "fugemasse svamper," å fjerne overflødig fugemasse, glatt grout ledd og Mørtelanker dis fra overflaten av fliser. En fugemasse svamp vises vanligvis som en stor svamp blokk, 6 inches lang og 2 til 3 inches tykke. Hjørner og kanter av grout svampen er avrundet, slik at en flis setter kjøre verktøyet over våt grout uten indentures.