Inground basseng rengjøringsutstyr

March 27

Inground basseng rengjøringsutstyr

En i bakken pool trenger ukentlige vedlikehold for å sikre at det forblir ren for svømming. Du trenger et par viktige brikker av utstyr for å fullføre vanlige bassenget vedlikehold.

Skimmer

Vinden vil ofte blåse løv og annet rusk i bassenget. Slike elementer må fjernes fra bassenget regelmessig. Bruk en skimmer for å fjerne denne typen rusk fra vannflaten. En skimmer er en finmasket nett koblet til en lang stang. Hold skimmer pole og skumme nettet over bassengets overflate å felle debris i nettet. Tomme nettet i gården.

Skrubbe børste

Børsting bassenget er en viktig del av å holde vannet kjemikalier sirkulerende og forebygge alger fra bygge opp på veggene. Kratt pensel er en lang, firma-bristled pensel festet til en svært lang stang. Starte med pensel til å skrubbe opp og ned hver vegg fra topp til bunn. Skrubbe langs gulvet neste, og husk å komme inn i hjørnene av bassenget.

Vakuum

Mens skumme bassenget kan holde tritt med de fleste av rusk, vil noen ganger rusk synke til bunns. I tillegg skitt og smuss bygges over tid og må fjernes for å sikre et basseng. Kjøpe en automatisk støvsuger enhet fra din nærmeste svømmebassenget forsyning butikken. Vakuum vil sakte synke å bunnen, og deretter kjøre over bassenget er gulvet, suge opp alle partikler den kommer over. La det kjøre i noen timer. Det er greit å svømme med vakuum kjører. Kontroller at Tom vakuums pose etter hver bruk.