Ingredienser å drepe rotter

May 19

Ingredienser å drepe rotter

Ifølge US Environmental Protection Agency finnes flere rodenticides å drepe rotter og løse rotte problemer med hell. Men mange av ingrediensene kan være skadelig for mennesker og bør brukes med forsiktighet. Kjæledyr, dyreliv og mennesker (særlig barn) kan alle bli skadet fra de potente stoffene i rotte giftstoff. Mens det er mer "grønn" og sunn alternativer til giftstoff som feller, foretrekker mange forbrukere å bruke rodenticides for å eliminere rotte problemer raskt.

første generasjons antikoagulanter

Antikoagulanter kalles ofte blod tynning agenter. De brukes som rodenticides fordi når de inntatt, de angir leveren hvor de forstyrre syntesen av Vitamin K Blodlevring faktorer. Dette fører til ukontrollert blødning og død. Forbindelser som kalles første generasjon antikoagulanter ble utviklet i 1940 gjennom 1960-tallet og inkluderer warfarin, chlorophacinone og diphacinone. Dette har blitt gjort tilgjengelig kommersielt av flere selskaper under forskjellige merkenavn. Disse antikoagulanter brukes ofte ikke lenger i USA fordi--etter mange års bruk - nye generasjoner av Red utviklet som ikke påvirkes av disse kjemikaliene.

andre generasjons antikoagulanter

Andregenerasjons antikoagulanter ble utviklet for å drepe gnagere ikke påvirket av første generasjon. Disse antikoagulanter inkluderer brodifacoum, bromadiolone, difenacoum og difethialone. De har en større tendens til å binde til leveren, som gjør dem mye mer potent. De er svært giftige og siste i kroppens vev i lang tid. Mens de var ment å være giftig i en enkelt fôring, er tidspunktet for dødsfallet flere dager. Dette betyr at gnagere kan mate mange ganger før død, noe som resulterer i kraftig rester i vev som kan deretter brukes av ROV eller scavenging dyr. Andregenerasjons antikoagulanter vedvarer og bygge opp i miljøet som gjør dem spesielt farlig.

Ikke-antikoagulanter

Noen ikke-antikoagulanter kan også være effektiv i behandlingen av rotter. Disse inkluderer bromethalin, cholecalciferol og sink phosphide. Bromethalin fungerer fordi det er giftig for nerver og forårsaker luftveissykdom. Cholecalciferol eller Vitamin D3, er giftig i store doser brukes til å drepe gnagere. Sink phosphide forårsaker giftige phosphine gass å bli sluppet inn i magen. Non-antikoagulerende agenter er vanligvis ikke tilgjengelig for husholdningenes forbrukere. Selv om antikoagulanter er farlig, er det ofte tiltak som kan iverksettes hvis tilfeldigvis ingested av mennesker eller dyr. Det er noen alternativer for utilsiktet inntak av ikke-antikoagulerende rotte produkter, det er derfor de ikke er grovt utnyttes hvis.