Ingen Sand CAB Refinishing

February 13

En av de mest kompliserte aspektene av refinishing skap er sliping prosessen. Ikke bare har det fremme milde former for delirium for hus når de presenteres med utsikter til sliping hvert minutt kløft i treverket, det også gir mye støv i arbeidsområdet som er hovedgrunnen til å velge å refinish ditt skap uten sliping dem. Hvis du planlegger refinishing ditt skap, bør du vite om ingen sliping tilnærming som implementerer kjemisk stripper og stålull.

Forberedelse

Dekk alle omkringliggende områdene med plast og malere tape før du fortsetter. Husk at hvis du bruker stripper på andre område enn det du skal strippe, så vil du skade finish på dette materialet. Kontroller at området der du arbeider er bra ventilert.

Fjern skapdører og maskinvare før du begynner å bruke stripping løsningen. Du kan rydde maskinvare som bruker en pensel og såpe mens de er fjernet fra skap. Legge ut alle dørene på plast, eller henge dem fra wire ved å sette ledningen gjennom maskinvare hullene og looping det over en hengende rack - bærbare kluter rack, taket bjelkene eller en nær linje.

Programmet

Bruk kjemisk stripper på overflaten av skap ved hjelp av en pensel. Bruk det rikelig på alle overflater du har tenkt å refinish. Ikke Tillat stripper tørke. Hvis et område begynner å tørke ut, deretter dekker det med glad brytes eller bruke flere stripper.

Når stripper har satt i 30 minutter, skrape rester bort med en sparkel. Bruk hjørnet skarp kniv til å komme inn i små sprekker. Bruke tunge grus stålull til å tørke bort gjenværende stripper og rester. Gjenta prosessen hvis nødvendig. Tørk skap rent maling tynnere/mineral ånder og en bomull klut.

Fullføre skap med gel flekken. Tørk gel flekken bruke en bomull klut, og tørk vekk overflødig flekker med en ren klut. Bruke to spray-on strøk av lakk eller polyuretan finish sliping mellom hver frakk med stålull. Du kan også male ditt skap med en interiørmaling latex, men bruke grunning før du gjør.