Informasjon om Trane klimaanlegg enheter

June 12

Trane startet i 1913, og den spesialiserer seg både boliger og kommersielle hjem komfort-produkter. Som i 2011 produserer den fem typer air condition enheter, alt fra vanlige til høy effektivitet enheter. Alle disse enhetene får en sesongmessige energi effektivitet forholdet (SEER), som viser den generelle effektiviteten av klimaanlegget. Du kan kjøpe Trane produkter fra autoriserte forhandlere. Alle disse produktene er Energy Star-kvalifisert, og de bruker energieffektivitet R-410A kjølemediet.

XB14

XB14 klimaanlegg Trane's standard effektivitet enheter, og disse enhetene har en maksimal SEER ratifisere av 16. Denne modellen leveres med en 5-års garanti på spolen og deler, og en 10-års garanti på kompressoren. Den har en Kjøle kapasitet på 60.000 britiske varmeenheter per time (BTU/t). Den største modellen i denne serien er 4TTB4061E modellen, og dens dimensjoner er 45 tommer høy ved 37 tommer bred x 34 inches dyp.

XR15

XR15 klimaanlegg er høy effektivitet Trane enheter med en maksimal SEER vurdering av 17. De kommer med Trane CleanEffects system som renser din inneluft. Disse enhetene produsere opptil 60.000 BTU/t. Den største enheten er 4TTR5061E, og dens dimensjoner er 45 tommer høy ved 37 tommer bred x 34 inches dyp. Kompressorer på disse modellene er isolert for å redusere støy, og de har WeatherGuard festene, som er motstandsdyktig mot korrosjon. Du får en 10 års garanti på utendørs coil, kompressor og deler.

XL15i

XL15i super effektivitet klimaanlegg har SEER karakterer opptil 16, og kommer også med Trane CleanEffects systemet. De har WeatherGuard II topp skjold, som holder rusk fra inn eller skade systemet, og de har også en korrosjonsbestandig base panne. Den største modellen er 54 inches høy av 37 tommer bred x 34 inches dyp. Du får en 10 års garanti på utendørs coil og deler, og en 12-års garanti på kompressoren.

XL20i

XL20i ultra effektivitet serien er den mest effektive serien tilbys av Trane med en SEER vurdering til 20. Den kommer med ComfortLink II kommunikasjonssystem, som lar systemet selv kalibrering, og har en rolig flertrinns fan motor. Den kommer også med WeatherGuard topp skjold og fester. Den største enheten er 54 inches høy av 37 tommer bred x 34 inches dyp. Du får en 10 års garanti på utendørs coil og deler, og en 12-års garanti på kompressoren.