Informasjon om Tennessee State blomst

February 13

Informasjon om Tennessee State blomst

I motsetning til de fleste stater har Tennessee ikke en state blomst, men to. Lidenskap blomst, slekten Passiflora, er staten wildflower, mens iris, slekten Iridaceae, er det state dyrket blomsten.

Historie

I 1919, skolen barn Tennessee valgte lidenskap blomst som staten blomsten i en folkeavstemming kalt for ved en oppløsning på Tennessee generalforsamlingen. Deretter i 1933 vedtok lovgivende forsamling en resolusjon angir iris som staten blomsten på anmodning fra garden klubber rundt om i staten. Denne handlingen ble tatt uten rescinding lidenskap flower's betegnelse. For å oppklare problemet, heter generalforsamlingen, i 1973 lidenskap blomst staten wildflower og iris staten dyrket blomsten.

Statlige Wildflower

Lidenskap blomst vokser vilt i sørlige USA og Sør-Amerika. Tidlig kristne misjonærer til Sør-Amerika kalt det de kunne se i blomst symbolene på korsfestelsen, slik som de tre krysser, negler og tornekronen.

Statlige dyrket blomst

Iris er en flerårig som inneholder ca 170 arter. I oppløsningen angav ikke generalforsamlingen farge state blomst. Imidlertid har lilla iris kommet godkjennes som offisielle blomsten.