Informasjon om sukker Maples

February 10

Når du vurderer trær til å plante, vurdere sukker maples (Acer saccharum). Sukker maples gjør attraktive skyggen trærne om sommeren og høsten satt på en fantastisk farge Vis med rød, gul og orange blader. Ikke glem sukker maple's spesielle talent: lønn sukker som kommer fra tree sap. Selv om du ikke anser pen hage treet til slik bruk, oppsøke møbler beslutningstakere ofte lønn for sine prosjekter.

Planting informasjon

Sukker maples trives i US Department of Agriculture anlegget hardførhet soner 3 til 8. De som godt drenert men fuktig jord og trenger mye vann. Sukker maples trenger masse plass for røttene å vokse og ikke gjøre det bra i områder der de får eksponert for veien salt. Sukker maples er best utenfor byene som de kan opprettholde skade fra røyk og gass. Men tolererer de skyggen godt. Sukker maples gjøre godt på steder hvor de har masse plass. Sukker maple plantet på rett sted, og krever lite omsorg.

Vekst

Sukker maples bli store trær, ofte nå høydene av mer enn 80 fot. De vokse sakte med gjennomsnittlig sukker maple vokser ca 12 inches året før det er 30 til 40 år. En sunn sukker lønn kan leve 300-400 år.

Bruker

Sukker maple tjener sin holde for de som gjør lønnesirup. Saft av sukker maple inneholder 2 til 6 prosent sukker. Sirup beslutningstakere samle saft når våren temperaturen når ca 40 grader Fahrenheit ved å bore hull og bruke bøtter for å fange sap. De kok resultatet å produsere lønnesirup. Sukker maple kalles hard maple, som refererer til verdien en hard og vakre tre egnet til møbelindustri.

Identifikasjon

Sukker maples har en særegen bladmønster av fem fliker og se mørk grønn, noe som slår lysere på undersiden. Frøene slippe høsten og ser ut som to grønne frø festet med vinger på hver. Barken føles og ser grov og toppen av treet er en avrundet form. I høst, blader slå gule, røde og oransje, gjør en ganske sesongmessige show.

Lønnesirup

Våren temperaturer rundt 40 f føre stivelse lagret i tre av sukker maples å slå til sukker. Stigende temperaturer føre sap kjøres, på hvilken tid lønnesirup produsenter kan hente den. Det tar ca 40 gallons av sap gjør 1 gallon maple sirup. Sap har en gjennomsnittlig sukkerinnhold av rundt 2,2 prosent. Etter koking, har den resulterende sirup 66,5 prosent sukker.