Informasjon om strålende røde orientalske valmuer

February 26

Informasjon om strålende røde orientalske valmuer

Orientalske valmuer (Papaver orientale) er varige stauder som blomstrer i slutten av våren og forsommeren. Disse planter stammer i Sentral-Asia og har blitt funnet i vestlige landskap i over 100 år. Strålende sorten (Papaver orientale "Brilliant") har en intens, fullt dobbel scarlet fargen blomstrer med en svart flekk i midten av blomsten. Plantene vil nå en moden høyde på 3 fot. Selv strålende sorten er en hybrid, er det svært lik i utseende til innfødte valmue funnet i naturen.

Kulturelle krav

Orientalske valmuer er relativt lett planter å vokse når etablert; Dette er ikke annerledes for strålende sorten. Valmuer trenger full sol og veldig godt drenert jord å blomstre. Orientalske valmuer inkludert strålende er har en lang trykk rot og ikke lett gravd og flyttet. Sorten gjør det bra i sonene 4 til 9. Som mest orientalske valmuer, vil strålende løvverk brun og begynne å dø ned i varmen av sommeren. Bladverket vil grønn tilbake opp i de kjøligere temperaturene falle og kan selv rebloom før den første frosten. Plante planter rundt valmuer å fylle tomrommet de forlater i varmen av sommeren.

Planting frø

Orientalske valmuer startes enkelt av frø og pleier å gjøre det bedre enn transplantasjoner. Frøene kan være direkte-sådd i fruktbar ikke-komprimert jord tidlig på våren. Orientalske valmuer trenger sollys til å spire; dekker frø med et meget tynt lag jord anbefales. Spiring i kjølig jordsmonn bør ta 15 dager. Frøene er svært små og blander dem med sand kan du få en jevnere fordeling. Når de spire og vokse deres første ekte blad, kan de bli tynnet å 15 inches hverandre.

Planting Transplants

Orientalske valmuer inkludert sorten strålende liker ikke varmt vær. Transplantasjon orientalske valmuer høsten slik at de kan opprette en sunn rot system som vil gjøre dem til å overleve den kommende sommeren. Det er flere katalogen barnehager som bærer strålende sorten som et bare rot anlegg, og de sender bare i høst måneder.

Vedlikehold

Orientalske valmuer inkludert strålende sorten er relativt lite vedlikehold planter. Når planter blomstring vil de produsere et frø pod som ikke har å bli fjernet for å produsere nye blomstrer. Forlate pod og tillate naturlig frø spredning vil medføre mer planter. Det er sjelden, men orientalske valmuer kan være utsatt for bladlus. Hvis planter får en stor bladlus befolkning, spray med insecticidal såpe tidlig på morgenen. Holde planter i godt drenert jord er avgjørende for overlevelse. Vannfylte røtter fremme sopp og bakterielle sykdommer som til slutt vil drepe plantene.