Informasjon om Opuntia Ficus Indica

July 16

Informasjon om Opuntia Ficus Indica

Opuntia ficus indica, ofte kalt indiske fig eller stikkende pære, er en stor kaktus i stand til å vokse til størrelsen på et lite tre. Det er innfødt til tørre deler av Nord- og Sør-Amerika vil vokse både høye og lave høyder. Opuntia ficus indica produserer fargerike blomstrer som følges av spiselig frukt.

Bruker

Opuntia ficus indica er mer enn en uvanlig tillegg til landskapet - det har lenge vært brukt i en rekke måter. Pads og spiselig frukt var samtidig en viktig matkilde for innfødte folk i både nord og Sør-Amerika. Deler av anlegget har også blitt brukt i homeopathic rettsmidler til å behandle en rekke betingelser inkludert Neseblod, kikhoste og diabetes.

Funksjoner

Opuntia ficus indica har store, 10 til 20 tommer, spiselige pads som ser jevne, men har liten, fuzzy oppdateringer som ikke er behagelig å ta med bare hendene. En trunk former som kaktusen modnes, som utvikler ny vekst i en trelignende form. Våren og sommeren vises rosa, rødt, gult eller oransje blomster langs kantene på pads. Blomstene er snart etterfulgt av 3 til 4 tommers lang grønn frukt som snu lilla når fullmoden.

Vekstforhold

Opuntia ficus indica virker best på et sted som er veldig varmt og tørt om sommeren og er beskyttet fra kule vinter vind. Full sol mesteparten av dagen er viktig. Jord som ikke renne godt vil raskt vise seg fatal for dette kaktus. Opuntia ficus indica er hardføre i US Department av landbruket soner 8b til 10 - anlegget er skadet ved temperaturer som falle under 15 grader Fahrenheit.

Stell og vedlikehold

Dette kaktus krever lite omsorg. Sporadiske supplerende vanning i første vekstsesongen er nødvendig en eller to ganger hver måned, med mindre det har vært betydelig nedbørsmengder. Når etablert, er vanning ikke nødvendig hvis forholdene er ekstremt tørr. Feed med gjødsel høy i nitrogen hvis du planlegger å høste pads. Hvis ikke, feed med 0-10-10 gjødsel en gang hver måned året å oppmuntre rikelig blomstrer. Beskjæring er ikke et krav, men kan gjøres for å kontrollere størrelsen på kaktusen.