Informasjon om omsorg for Danner støvler

September 21

Danner støvler begynte i liten logging Chippewa Falls, Wisconsin i 1932. Selskapet produsert håndlaget arbeid støvler som vanligvis selges for mindre enn $4 per par. I dag Danner selger flere linjer arbeid, jakt, uniform, vandring og fiske støvler over hele USA. Riktig rengjøring og omsorg for din Danner støvler vil hjelpe beskytte din investering og holde deg på tursti eller hjort stå med din favoritt støvler lenger.

Instruksjoner

Rengjøring

•Fargeringer av synlig skitt, gjørme eller rusk med stiv pensel. Gjøre dette utenfor eller over en søppelbøtte å unngå å gjøre et rot.

•Tørk av hele utsiden av støvelen med en fuktig klut, betaler oppmerksomhet til alle kriker og kroker av støvlene å fjerne all smuss eller skitt som kan gjøre vei i porene i Lær eller semsket skinn.

•Fjern noen vanskelige flekker av soaking en fille med renere spesielt designet for Lær eller semsket skinn, som Danner rengjøring Gel. Arbeid en liten mengde rensemiddel i støvlene med en sirkulær bevegelse mens støvelen er fortsatt er fuktig. Skyll av noe renere med kaldt vann og la støvlene tørke helt.

Condition

•Dekk hjørnet av kluten med skinn balsam, som Danner Boot Dressing. Klimaanlegget er bare nødvendig for lærstøvler og trenger ikke brukes på produkter laget av nubuk eller semsket skinn.

•Apply et kraftig belegg av skinn klimaanlegget på støvlene når de er tørre. Arbeid skinn conditioner i støvlene i overlappende sirkler.

•Tørk av overflødig støvel balsam med en tørr klut og la støvlene tørke helt.

Tips og advarsler

  • Unngå tørker Danner starter ved å sette dem ved siden av en radiator eller med hårføner. Dette vil tørke ut skinn for fort, forårsaker støvlene å bli skadet eller skjev.