Informasjon om Magnolia trær i Florida

March 6

Magnolia trær som vokser innfødt til Florida er attraktiv Art, ofte brukt for dekorative funksjoner. Florida magnoliaer har levende planter, blomster og frukt, noe som gjør dem gode valg som prøven planter, skyggen trærne, buffere og skjermer.

Geografi

Visse Florida magnoliaer har svært liten geografiske områder, for eksempel Ashe magnolia, et tre som finnes bare i høyereliggende bløffer nordvest Florida. Andre, vokse som sørlige magnolia, gjennom statens Nord halvparten. Gul poppel, en type av magnolia, vokser i skogsområdene i den nordlige tredjedelen av Florida.

Størrelse

Bladene og blomstene av Floridas magnoliaer er store. Bladene av pyramiden magnolia, for eksempel er så lenge 9 tommer, mens de sørlige magnolia vokse til lengder 8 inches. Prangende blomster av Ashe magnolia kan oppnå diameter nærmer seg 1 fot.

Betraktninger

Noen av Florida magnoliaer er eviggrønne arter, beholder sine blader gjennom vinteren. En type er sørlige magnolia, mens en annen er sweetbay magnolia. Andre, løvene som Ashe magnolia, store høsten, lager et rotete scenario under treet.