Informasjon om Kalanchoe Luciae

May 9

Sørafrikanske innfødt, Kalanchoe luciae er en saftig også padle anlegg for brede, flate bladene. Dette anlegget er eviggrønne i varme klima og lett kan dyrkes i en beholder.

Beskrivelse

Bredt bladene av dette anlegget er mørk grønn hele sommeren. Bladene er grønne og hvis vokst i sterkt lys i vinter, vil de få en rødlig nyanse langs margene, gir dette anlegget et annet kallenavn: rød pannekake. Kalochoe luciae vokser raskt til 2 til 3 fot høy.

Blomster

Blomster er produsert i våren på høye stilker. Duftende blomster er hvit eller gul og kan ha en hvit pulveraktig stoff på dem, ifølge San Marcos dyrkere.

Omsorg

Vokse din Kalochoe luciae i full sol eller skygge. Vann når de første 2 inches av jorden er tørr. Redusere vannhull i vinter som sukkulenter er sovende. For mye vann kan føre til vekst av sopp eller selv stammer råte.

Jord

Som de fleste sukkulenter, sier Kalochoe luciae skal plantes i en liten sandstrand, godt drenert jord, University i Rhode Island.

Skadedyr

Dette anlegget er utsatt for snegler, som vil permanent skade bladene av dette saftige. Fjern disse skadedyr for hånd eller dryss sneglen agn på jorden rundt planten.