Informasjon om hvordan Salt forlenger levetiden til snittblomster

August 13

Informasjon om hvordan Salt forlenger levetiden til snittblomster

Salt eller natriumklorid, er et vanlig tillegg til mange matvarer og er rutinemessig funnet på tabeller og ovner. Lagt til mat for å forbedre smaken, kan salt også legges til snittblomster for å forlenge livet.

Vann

Legge en liten mengde salt vasen oppfordrer snittblomster ta i mer vann på grunn av en endring i saltholdighet, som påvirker det osmotiske trykket av omgivelsene. Tilstedeværelsen av salt i vannet trekker væske fra cellene i anlegget. Dette oppmuntrer anlegget for å ta i mer vann spindelen, fuktighetsgivende anlegget vev og forlenge levetiden på blomstene.

Bakterier

Å legge salt til vannforsyning vil fraråde vekst og utvikling av potensielt skadelige bakterier, sopp og andre mikroorganismer fordi tilstedeværelsen av salt skaper et miljø der trykket av vannet større utenfor den mikrobe cellevegger. Dette fører vannet fra i cellene flytte utenfor cellen i et forsøk på å utjevne trykket, fører til dehydrering i mikrobe og en manglende trives.

Næringsstoffer

I tillegg til bordsalt, kan Epsom salter også legges til vannet av blomster. Epsom salter inneholder snittblomster med en klar kilde til magnesium og svovel, som er avgjørende for plante helse som de hjelpe i stabilisering av cellen vegger, slik at blomstene beholde sin form lenger. Kombinasjonen av 1 ss. Epsom salt, 1 ss. klor og 1 kopp sitron-lime soda er en populær hjem blanding som effektivt erstatter konvolutten av næringsstoffer fra blomsterhandler.