Informasjon om hvordan å bygge en kortstokk

November 27

Mange bygge sine egne dekk fordi prosjektet er ofte ikke så vanskelig, og etterlater mye rom for kreativitet. En ettermiddagen kan en dekk designet og målt for å følge bolig plass. Mange nye materialer for bygging av dekk er nå tilgjengelig for forbrukere; Poly sammensatt terrassebord og resirkulert tre terrassebord er vanlig valg fordi de motstå elementene. Når området for dekk måles, og du vet hvor du skal legge det huset, bygges dekk innen få dager.

Instruksjoner

Dekk Foundation

•Dig 8-tommers diameter hull linjeavstand ikke lenger enn 8 feet et stykke unna for footings for dekk. Hvis din dekk er bare 6 fot fra huset, fortsatt grave hullene for å støtte hjørner av dekk. Hvis din dekk er 16 fot fra huset, har ett hull mellom ytterkant dekk og huset. Grave hull under frost linjen, eller inntil du treffer rock. Plasser skjemaene i hullene, og hell miksingen sement i.

•Skru din 2 x 10-tommers styret til huset 1 tomme under høyden du har planlagt for dekk. Dette kalles en finans styret er hva bjelkene og bjelkene hengere skal knyttes til. Mens du kobler det til et hus, er fasader fjernet for styret, og deretter installeres på nytt når dekk er ferdig.

•Skru innlegget saler på betong skjemaer. Pass på at de er vinkelrett på flat mark. Skru i 4-ganger-4 innlegg så nå ønsket høyde, minus 1 tommers dekk. Rundt perimeteren kan innleggene omfatte så høyt som jernbane, bruke for å støtte en rail.

•Skru en 2-av-10 til huset siden av 4 av 4 innlegg. Det bør være på samme nivå og parallelt med finans styret på huset. Hvis din dekk er mer enn 8 feet fra huset, knytte 2-av-10 styrene til innleggene mellom perimeteren innleggene og huset.

Festing bjelkene og terrassebord

•Skru bjelke kleshengere 16 inches på center på finans styret og 2-av-10 boards på innlegg. De bør være nøyaktig 14 3/4 inches hverandre på begge platene. Bjelke hengere på finans styret bør også linje med bjelke hengere på andre 2-av-10 styret.

•La 2-av-6 styrene i til bjelke hengere når de kuttet for passende lengde. Skru gjennom bjelke hengere på 2-av-6 styrene så de bli sikret. Alltid dobbeltsjekke bjelkene er vinkelrett på kanten.

•Lay din terrassebord vinkelrett til 2-av-6 styrene og skruen to skruer inn hver 2-av-6 det ligger. Hvis du bruker behandlet eller sedertre terrassebord, plass med en 1/4 tomme mellomrom å tillate utvidelse av tre boards. Hvis du bruker en syntetisk sammensatt terrassebord, er det ikke nødvendig å sperre ute styrene.

Tips og advarsler

  • Syntetisk sammensatt terrassebord kan brukes i stedet for 1-av-6 behandlet trelast.