Informasjon om hvor mye Sand er nødvendig i en potteplante tomatplante

December 30

Informasjon om hvor mye Sand er nødvendig i en potteplante tomatplante

Tomat er slik en populær hage grønnsak som kan vokse i containere på terrasser, hustak og leilighet balkonger. En nøkkel til suksess med potted tomater er en god voksende blanding. Sand kan spille en viktig rolle i å skape potting jord for tomater.

Fordeler

Sand bryter opp leire jord ved skille leire partikler og la vannet renne gjennom i miksen. Sandy loams (blandet jord) er vanligvis godt drenert. Vekten av sand hjelper beholdere bo oppreist under vekten av tunge tomatplanter.

Fruktbarhet

Uten leire og organisk materiale drain næringsstoffer gjennom sand raskt, noe som resulterer i dårlig ernæring. I motsetning til leire partikler, sand er ikke negativt ladet og dermed tiltrekker ikke positivt ladede mineraler som kalsium, magnesium og kalium.

Planting Mix

En god hjemmelaget potting blanding for tomater består av 1/3 loamy hage jord, 1/3 kompost og 1/3 sand. Dette gir en god blanding av ernæring, lufting og drenering. I blandingen lyshet gjør det veldig gjennomførbar når planting frøplanter og en god medium for vokser tomater fra frø.