Informasjon om hvit Cornus trær

October 1

Informasjon om hvit Cornus trær

Cornus (Cornus florida), som er staten treet til Virginia og Missouri, er en populær dekorativ treet. Innfødt til Nord-Amerika, Cornus er et tilpasningsdyktig tre som vokser i US Department of Agriculture anlegget hardførhet soner 5 til 9.

Beskrivelse

En liten, deciduous tre som vokser til ca 20 til 30 fot i høyden, Cornus er en enkelt - eller multi-trunked treet med en avrundet krone og hengende lavere grener. Dogwood blomstrer vanligvis fra mars til April, bærer prangende, hvite blomster som består av fire petal-lignende støttebladene som omgir en klynge av små, gule blomster. Blomstrer følges av klynger av grønne bær som rød høsten. Høst løvverk varierer fra scarlet til brunlig-rød.

Vekstforhold

Cornus vokser vanligvis i skogen understory i hele det østlige USA. Kan tilpasses mange grunnforhold, den trives i godt drenert, surt, sandholdig leirjord jord. Ifølge Oklahoma skogbruk Service, treet foretrekker delvis skygge, men den tåler solfylte steder Hvis holdt godt Vannes.

Betydning for Wildlife

Ifølge USA Forest Service, bær produsert av Cornus er høy i fett og kalsium, og er en viktig matkilde for dyrelivet. Mange dyr, inkludert bjørn, vaskebjørn, hjort og mange arter av fugler, spise bær.