Informasjon om Hickory nøtter treet blader

March 3

Hickory treslag i Nord-Amerika tilhører valnøtt familien, ifølge den "National Audubon Society Field Guide til trær: østlige regionen.» Blant dem er typer som shellbark, shagbark, pecan, pignut, bitternut og mockernut hickory, alle tilhører slekten Carya. Bladene av hickory trær er en av funksjonene gir ulike verdt som skygge og plen.

Skjemaet

Hickory bladene er sammensatte bladene, med en sentral akse stamme som bestemte antall brosjyrer vokser, avhengig av bestemt type hickory. Disse bladene dukke opp på greiner i en alternativ mote, med en største stammen vokser hver node, i stedet for å ha flere stammer eller to vokser på samme node overfor hverandre. Hickory trær er løvfellende heller deretter eviggrønne. Bladene faller fra greinene på et tidspunkt i løpet av høsten.

Størrelse

En av de skille faktorene mellom diverse typer hickory trær er størrelsen på blad stammen og av personlige løpesedler knyttet til den. For eksempel bemerker den største stammen bitternut hickory vanligvis er fra 6 til 10 inches i lengde, Universitetet i Connecticut Plant Database. Løpesedler seg mål fra 3 til 6 inches lang. Shagbark hickory blad har en største stammen som 14 inches, med løpesedler så lenge 57 tommer. Pecan, shellbark og mockernut hickory egen blader med main stammer opptil 20 inches lang.

Identifikasjon

Hver slags hickory arter har et fast antall brosjyrer som knytte til sentrale akse på sammensatte bladene. Dette er en nøkkel til å fortelle trærne fra hverandre når deres områder overlapper, noe som skjer ganske ofte. For eksempel har bitternut hickory mellom fem og ni brosjyrer vokser på deres viktigste stammer. Pecan hickory brosjyrer tallene er mye større, mellom 9 og 17 brosjyrer utvikle på de viktigste stammer. Shellbark hickory har bare syv brosjyrer per sammensatte blad i de fleste tilfeller, mens shagbark hickory har vanligvis bare fem brosjyrer per blad.

Andre egenskaper

De fleste hickory bladene er en grønn-gul. Høst farge, legger mens ikke spektakulært strålende, fortsatt til landskapet. de fleste slå en gul fargetone. Løpesedler hickory bladene har enten svært korte stilker hvor de legger til stammen, som er tilfellet med pecan hickory eller i utgangspunktet ikke stengel, bare vokser ut av stammen, som shellbark hickory. Hickory brosjyrer har veldig fine saw-toothed kanter og et dekke av minutt hår på sine overflater.