Informasjon om Cypress trær historie

January 15

Informasjon om Cypress trær historie

Sypresser er koniske trær, tre som er brunlig-rød, hard og slitesterk. I de fleste innstillingene varierer høyden fra 50 til 60 fot. Det største kjente cypress treet fra 2010, men står mer enn 120 høy og har en koffert som er 23 fot i omkrets. Det kan finnes i Soma, Lombardia, regionen i Italia.

Død

Sypresser har historisk vært assosiert med døden. Ancients trodde det en ære å være begravd en kiste av cypress wood, og tre er brukt for byggingen av kister i mange land. Egypterne brukte cypress tre for deres mumien tilfeller og grekerne plassert asken av de som døde i tjeneste for sitt land i containere fra cypress treet. Kirkegården eiere følte en gang at duften ville hjelpe å skjule lukten av død, noe som førte til moderne tyrkisk praktisering av kranen cypress i hver ende av en grav.

Healing

Cypress tre avgir en duft som orientalske leger antatt å ha helbredende krefter. Leger sendt ofte pasienter med lunge lidelser og problemer med å puste til isle of Kreta, hvor sypresser vokse.

Bruker

Ifølge nettstedet 2020site.org har sypresser mange bruksområder gjennom årene. Wood fra sypresser har blitt brukt for produksjon av kjøkkenutstyr, Harper og lagring kister. Orgel rør og eteriske oljer ble også fremstilt av cypress.