Informasjon om beskjæring hortensia

August 14

Informasjon om beskjæring hortensia

En hydrangea virkelig krever beskjæring, spesielt hvis det er plantet i et område hvor det kan vokse i full størrelse. En gartner kan du beskjære hans hortensia i noen situasjoner, men.

Betydning

Fjerne døde stammer og blomstrer hvert år skal betraktes som hortensia vedlikehold, ikke beskjæring. Imidlertid vil kutte om lag en tredel av de eldste stammer i en etablert hortensia fremme ny vekst.

Tidsramme

Når du skal beskjære et hortensia avhenger av hortensia du har. Når beskjæring å kontrollere størrelsen på big-leaf hortensia, inkludert blonder caps eller mopheads, sviske stilkene etter blomstring, før nye knoppene begynner å sette. For de fleste hortensia, bør dette gjøres ikke senere enn juli. Sviske eikeløv og tisse Gee hortensia tidlig på våren.

Betraktninger

Mange hortensia blomst på fjorårets stammer, vil så kutte stammer tilbake langt eller på feil tidspunkt året resultere i få til ingen blomstrer i våren. Noen varianter av hortensia blomstrer ny vekst og kan beskjæres når som helst, men de fleste kan ikke, så være sikker på hortensia variert før du klippe noe.