Informasjon om Bed Bug mordere

January 17

Informasjon om Bed Bug mordere

Alle typer hjem eller eiendom kan ha et problem med sengen avlyttinger. Ankomst på scenen er ikke tegn på et problem med renslighet. De kan haik i kofferten, handlekurv, eller boksen. Bed bugs kan du mistenker hvis du våkner bitt eller finne små prikker av blod på sengetøy fra bed bug biter. Din by eller fylke miljørettet helsevern Institutt kan gi informasjon om de beste bed bug morderne bruke bestemt problemet.

Steam rengjøring

Steam rengjøring er en god bed bug killer fordi den bruker varme som dreper bugs og kan brukes på elementer som ikke kan settes i vaskemaskiner for rengjøring. Steam dreper både voksne og nymfene. Damprensere kan også brukes til å rense sprekker, baseboards, gulv og andre områder der sengen avlyttinger skjule. Tørr damp eller lav-damp damp er å foretrekke fordi de etterlater mindre fuktighet, ifølge Indiana University.

Termisk Utbedring

Termisk Utbedring er en ny metode for å drepe bed bugs som bruker varme tørke kroppene. Prosessen bruker varme utstyr med temperaturer over 120 grader Fahrenheit tvinge varm luft senger, sofaer og puter å drepe bed bugs, ifølge vare Pest & Wildlife Control. En av fordelene med prosessen er at du slipper å fjerne klær, bøker eller andre personlige elementer fra huset. Bare kjæledyr, malerier eller noe som er sannsynlig å smelte fjernes.

Kjemiske plantevernmidler

Kjemisk insektmidler brukes ofte til bed bug angrep, men de mest effektive plantevernmidler er lisensiert for bruk av pest kontroll spesialister. I tillegg utvikle sengen avlyttinger en motstand mot noen plantevernmidler. Pyrethrin er en botanisk plantevernmidler som dreper kontakten men ikke lenge. Pyrethroid produkter som cyhalothrin, bifenthrin eller permethrin er god bed bug mordere, ifølge University of California integrert Pest Management Program. Det er lurt å bruke produkter som inneholder insekt vekst regulatorer som Gentrol føre til sterilitet hos voksne eller drepe egg av bugs.

Naturlige Insecticides

Hvis du er en av de som er følsomme for kjemiske insektmidler eller hvis du bekymre deg om miljøkonsekvensene av plantevernmiddel bruken, kan du prøve å bruke en av plantevernmidler som er Hentet fra naturlige kilder. Borsyre er en form av boraks, et mineral utvunnet fra innskudd som oppstår naturlig. Borsyre fungerer ved å stikke til insekter organer som deretter blir svelget. Borsyre deretter fungerer som en mage gift, drepe bed bugs. Kiselgur er en naturlig feil killer. Kiselgur er laget av fossile skjeletter av mikroskopiske marine skapninger. Det er behandlet til et pulver som er spredt i infested områder. Partiklene av pulver har skarpe kanter som kuttet ytre skjelett av sengen avlyttinger, tørke dem ut og forårsaker dem til å dø. Disse naturlige metoder vanligvis ta lengre tid å arbeide enn andre metoder, men er en god løsning for husholdninger med kjemiske sensitiviteter.