Indisk blomster i vinter

May 2

India er et tropisk land som har en varme, tørre klima unntatt under tung monsunen nedbør oppstår mellom juni og September. Vintrene er varm, spesielt i sør i landet, men kulde kan forekomme i høyden i fjellområder i nord. I Sør forblir gjennomsnittlig vintertemperaturer over 68 grader Fahrenheit. En rekke lokale planter, busker og trær produsere blomster hele året, inkludert noen i vintermånedene desember til februar.

Blomstrende trær

Trær som blomster i vintermånedene i India inkluderer Sita Ashok. Dette treet er innfødt til India og er grønn, betyr at den ikke mister bladene i løpet av høsten. Den vokser over hele landet, inkludert regionene Maharashtra og Bangalore. Sita Ashok produserer blomster hele året, men mest blomstrende sesongen i vintermånedene januar og februar, når klynger av rørformede blomster dekker treets grener. Blomstene er utgangspunktet gul, men de blir oransje, deretter crimson, som de alder på grenen. Et annet tre som produserer blomster i vinter er flammen i skogen. Dette treet vokser opp til 40 fot i høyden og er løvfellende, mister bladene i desember og begynnelsen av januar. I januar, når bladene har falt, treet produserer klynger av oransje blomster langs dens grener og blomster fortsette å blomstre gjennom februar og mars.

Blomstrende busker

Mange busker innfødte til India produsere blomster i vintermånedene. Assam Indigo er en blomstrende busk som kan vokse til en høyde på 6 fot. Busk er en flerårig, betyr det regrows hvert år fra samme rot system og trenger ikke å være re-seeded eller nytt plantet. Assam Indigo vokser i den nordøstlige delen av landet og produserer klokkeformet blomster som vises midt på vinteren. Når vinter blomster har falt, en andre blomstrende sesongen begynner våren og blomster fortsetter i forsommeren. En annen busk som blomstrer om vinteren er Kings kappe. Denne busk ble introdusert til India fra Afrika og er nå etablert som en plante dyrket i indisk hager. Kongens mantelen vokser til en høyde på 4 fot og produserer runde, lilla-tipped blomster som vises i den kaldeste delen av vinteren.

Blomstrende klatrere

Vines er klatring planter, og noen, inkludert brød blomst anlegget, utvikle woody stilkene. Brød blomsten er en klatring anlegg innfødte til India og produserer hvite blomster, formet som runde kopper. Blomster som blomstrer i desember til April, produsere en duftende aroma og tiltrekke hummingbirds og sommerfugler. En annen innfødt klatring plante er Scarlet klokke vintreet. Dette anlegget er tropiske og er ofte funnet i naturen. Den produserer brede grønne blader, og henger klynger av lange, røde blomster som blomstrer i sent faller gjennom vinteren og våren. Blomster slutte å blomstre i hotteste sommermånedene.