Ikke fliser alternativer for Kjøkken benken

March 20

Det er mange alternativer å vurdere når du velger et kjøkken benken. Flisen er ett populært alternativ, men kan ikke harmonerer med utformingen av rommet. Når du velger et kjøkken benken, vurdere alle alternativene--fra et friskt lag med maling til en elegant marmor benken.

Countertop forlengelse

Et populært alternativ for et kjøkken benken er å bruke det samme materialet som benkeplater. Mange benkeplater er laget av tre eller stein, som kan enkelt utvides opp veggene til bunnen av kjøkken skap. Dette er spesielt lett å gjøre når du installerer nye benkeplater, hele teller og benken installasjonen kan gjøres på en gang. Dette er en morsom måte å lage et enhetlig utseende på kjøkkenet.

Backpainted Glass

Glass er en perfekt mulighet for et kjøkken benken, som det er lett å rengjøre og krever lite arbeid å opprettholde. Backpainted glass har et lag med maling på baksiden av glass panel. Dette er bra for kjøkken fordi fett og andre elementer ikke kan trenge gjennom glasset skader malingen på baksiden. Backpainted glass er tilgjengelig i en rekke farger, og er tilgjengelig på oppussing butikker.

Marmor eller granitt

Granitt og marmor er to steiner som oppretter en rik, elegant utseende på kjøkkenet. Både steiner gni den ren med liten innsats. Når brukes for kjøkken backsplashes, de er vanligvis ferdig med en tetningsmasse som gjør overflaten nonporous, betyr flekker vil ikke lett trenge steinen.

Maling

Et enkelt lag med maling kan også opprette et tilpasset Kjøkken benken som passer rommet perfekt. Maling er tilgjengelig i nesten alle farge-alternativet, og er en svært billig måte å endre utseendet på et rom. Når du er klar til å endre fargene i fremtiden, er det veldig lett å pusse opp ved bare å bruke en annen farge maling. Velg en oljebasert maling, som vil motstå flekker fra fett og andre matvarer. Oljebasert maling er også svært enkelt å rengjøre, og kan tørke med en fuktig klut med et mildt rengjøringsmiddel som oppvaskmiddel, når det er nødvendig. Skitt og rusk skal tørke bort lett uten falming eller skade lakken.