Ikke årlige planter

November 11

Non-årlige planter er nødvendig å noen landskapet ordningen. De hjelper fylle hull blant blomstrende planter og krydre blomsterbed med tekstur og interesse. De kan også hjelpe undertrykke og selv ut en lyst blomstrete hage eller blomsterbed seng. Når blomst blooms mister sin glans og begynner å Hvorhen i sommervarmen, disse blomstrende planter ta opp slakk og holde hagen ser sunn og vakker.

Bull blod bete

Bull blod bete er klassifisert som en spiselig dekorativ. Selv om dette er en fruktbærende årlig, er det ofte plantet for løvverk Burgund-rød. Bladene av denne ikke-blomstring årlig er tett, dypt farget, metallisk og skinnende. Kaste denne årlige inn i blandingen av grønne planter for en fin kontrast. Plante Bull blod bete i kantlinjer, senger eller beholdere for en dekorativ effekt. Denne årlige messer beste plantet i sonene USDA hardførhet 6 til 9.

Ruby Rød Swiss Chard

Ruby Red Swiss Chard Bjørn crinkly, mørke grønne blader med dabs av rød hele tiden og apple rød stammer. Trekke oppmerksomhet til dette årlig er rød egenskaper ved å plante den i en hage eller kantlinje med andre rødlig planter eller planter med røde blomster. Denne frost-tolerant årlig er også en god beholder plante med sin prangende løvverk. Ruby Red Swiss Chard er spesielt utsatt for visse problemer inkludert mugg, rot råtne og fungal leaf flekker. Noen plagsom skadedyr som pleier å "bug" dette anlegget er bladlus, gruvearbeidere og larvene. Unngå disse problemene ved å behandle plante med riktig anti-sopp- og insektmiddel per produsentens brukerveiledning. Denne ikke-blomstring årlig vokser best når plantet i sonene USDA hardførhet 3 til 9.

Elefant øret

Dette anlegget er vokst fra tuberous pærer og er medlem av Caladium familien. Det bærer svært store, satiny blader som ligner øret av en elefant, derav anlegget navn. På grunn av sin enorme blader trekker denne årlige oppmerksomhet uansett hvor det er plantet, og legger interesse til noen seng, kantlinje eller beholderen. Dette anlegget kan være giftig å pets og barn, så ta vare for å plante den når det ikke er lett tilgjengelig. Elefantører er mottagelig å grave insekter, så behandler dette anlegget med frastøtende eller insektmiddel i henhold til retningslinjene fra produsenten. Denne planten vokser best når plantet i sonene USDA hardførhet av 9-11.