Identifisere eldre Grohe kraner

March 30

Når Grohe badet eller kjøkkenet kranen slutter å fungere, og du trenger en ny komponent, må du kontrollere at det er en Grohe før du kjøper en erstatning. Både nyere Grohe kraner og eldre modeller har selskapets navn, slik at du vet at det er autentisk. Plasseringen av maker's mark kan variere, avhengig av modell eller alder av stykket. Identifisere en autentisk Håndter dusj tappekran krever å finne merket på en tappekran komponenter.

Instruksjoner

•Kontroller de synlige delene av kranen, inkludert øvre del av stammen og buede stykke som slipper vann. Kranen kan ha Friedrich Grohe eller bare Grohe inngravert i en av de beste delene av kranen.

•Examine bunnen av kranen stammen. Stammen er det rette metall som glir gjennom et hull i vasken. En autentisk Håndter dusj tappekran viser produsentens navn på kranen. Du burde se Friedrich Grohe eller Grohe i store bokstaver på stammen.

•Løsne skruene og bolter holder vasken på plass med en skrutrekker og fastnøkkel. Sjekk hver del, ser Grohe navn i store bokstaver. Hvis det er ekte, bør du se firmanavnet sted på brikken.

• Besøk webområdet Grohe og sammenligne modellen mot den aktuelle modeller tilgjengelig fra selskapet. Selv om selskapet ikke lenger gjør nøyaktig modellen, bør du se likheter i form og design.

•Contact Grohe direkte og be om den aktuelle modellen. Reservedeler eller teknisk støtte krever selskapet en modellnavn og andre identifiserende merker. Forklar at du ikke kan finne noen identifiserende merker, men vil bekrefte ektheten av kranen.

Tips og advarsler

  • Hvis du bare finne Grohe navnet på en av de indre komponentene, kan kranen selv komme fra et annet selskap. Det er mulig at en tidligere hus erstattet kranen med en annen type, men igjen de innvendige komponentene på plass.