Identifikasjon standarder for industriell DC Generator terminaler

November 18

Identifikasjon standarder for industriell DC Generator terminaler

Likestrøm terminaler er merket for å sikre riktig ledninger. Industrielle likestrøm eller DC, generator terminal fører er merket for identifikasjon når den tas ut av en motor boliger. National Fire Protection Association, eller NFPA, har utstedt retningslinjer for brann sikkerhet og generator terminal identifikasjon.

Power Generator Terminal identifikasjon

Industrielle motor terminalene har en standard navnekonvensjonen. Terminaler A1 og A2 er koblet til armatur. Serien feltet ender identifiseres med S1 og S2. Terminalene til feltet shunt merkes med F1 og F2. Terminalene til kommuterende felt er identifisert som C1 og C2.

De generelle DC Terminal identifikasjon

Utgangsterminaler er positive. De er merket med et plusstegn. Inngangsterminalene er negative. Inngangsterminalene er merket med en bindestrek.

Standarder

NFPA 70 er National Electric Code, eller NEC, som setter standarder for elektriske ledninger og sikkerhetsretningslinjer som riktig identifikasjon av generator terminaler. Dette forhindrer feil i elektriske ledninger og potensielle branner som kan føre til. Ifølge «Stallcup's Generator, transformator, Motor og kompressor bok» av James Stallcup, "generator terminal hus må overholde 430.12". NEC artikkelen 430.12 definerer dimensjonene for bolig, identifikasjon av terminalen bolig og merking av terminaler seg.